ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Η μέρα είναι δυναμική αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και κάποια σύγχυση καθώς αρχίζει η επιρροή της αυριανής αντίθεσης Ήλιου – Ποσειδώνα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Οι λέξεις κλειδιά για τον Ποσειδώνα είναι διαίσθηση, πίστη, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, σε κάτι ανώτερο από μας που μας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Αυτά είναι και τα όπλα μας σε ένα ξεκίνημα εβδομάδας που μας δημιουργεί σύγχυση, χάος και παίζει πολύ με την ψυχολογία μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Το επαγγελματικό σας μέλλον ή οι εξελίξεις σας αγχώνουν και το μυαλό σας περιεργάζεται διάφορα σενάρια. Με τη Σελήνη στον Τοξότη υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές ή νομικά θέματα και γενικώς τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η Σελήνη στον Τοξότη. Μια νέα πηγή εσόδων μπορεί να προκύψει αλλά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Προσοχή σε λογαριασμούς, έξοδα κτλ ειδικά αν κάτι σας χτυπά περίεργα στο μάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναθεωρήσεις σε σχέσεις! Ίσως όμως δεν βλέπετε ξεκάθαρα αυτή την στιγμή την άλλη πλευρά. Πάρτε το χρόνο σας. Προοπτικές για νέες σχέσεις ή συνεργασίες υπάρχουν αλλά χρειάζεται υπομονή και να σιγουρευτείτε ότι δεν παίζει το μυαλό σας παιχνίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σας αγχώνουν λίγο. Βάλτε σε μια τάξη την καθημερινότητα, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση. Μην αφήνετε να επηρεάσουν την κρίση σας τα συναισθήματα σας και γενικά αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις μέχρι και την Τετάρτη.

ΛΕΩΝ: Η προσωπική σας ζωή προτεραιότητα! Σχέσεις καινούριες, σχέσεις που επιστρέφουν ή σχέσεις που τελειώνουν αλλά χωρίς ίσως να βγάζετε αυτή την στιγμή ξεκάθαρα μια άκρη. Προσοχή στα οικονομικά. Μέχρι την Τετάρτη αποφύγετε αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέματα σπιτιού, αλλαγών στο χώρο αλλά και ευκαιρία να βρεθείτε με την οικογένεια σας πιο κοντά σας δίνει η Σελήνη στον Τοξότη. Η επιρροή της αντίθεσης Ήλιου – Ποσειδώνα σας επηρεάζει από σήμερα κάνοντας κάπως άτονη την κρίση σας.

ΖΥΓΟΣ: Μετακινήσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις αλλά και μπόλικη σύγχυση ή καταστάσεις που δεν ξεκαθαρίζουν μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα με την Σελήνη στον Τοξότη. Ενασχόληση με σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, συσκέψεις, προώθηση επαγγελματικών ευνοούνται αλλά να βεβαιώνεστε ότι παίρνετε και δίνετε τα σωστά μηνύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιέσεις στα οικονομικά και στα επαγγελματικά μπορεί να νιώσετε με τη Σελήνη στον Τοξότη αλλά και μια αίσθηση θολούρας στις επαφές σας σήμερα καθώς αρχίζει η επιρροή της αντίθεσης Ήλιου – Ποσειδώνα. Προσέξτε πως επικοινωνείτε σήμερα τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε. Διώξτε τους φόβους πιστεύοντας στις δυνατότητες σας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Μην δίνετε τόση σημασία στους άλλους και μην επηρεάζεστε κυρίως σε πρακτικά θέματα δουλειάς. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με τη υγεία σας αλλά κυρίως με τα συναισθήματα σας και την ψυχική σας υγεία. Ίσως νοιώθετε αδύναμοι ή όχι τόσο ενεργητικοί όσο έχετε συνηθίσει στο παρελθόν. Καλή μέρα για να κάνετε πιο χαλαρό πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ιδιαίτερα δραστήρια και με έντονη κοινωνικότητα η μέρα σας. Εργάζεστε μαζί με άλλους για ένα κοινό σκοπό από την άλλη μπορεί να νοιώθετε ότι λαμβάνετε κάπως αντιφατικά ή μπερδεμένα μηνύματα. Προσέξτε ιδιαίτερα στις επενδύσεις σας συναισθηματικές ή οικονομικές. Καλύτερα να τις αποφύγετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα έχετε την τάση να προσπαθήσετε να τελειώνετε με εκκρεμότητες. Όμως η πίεση δεν βοηθά γι’ αυτό προσπαθήστε να κερδίσετε λίγο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/09/2021 – 19/09/2021
– Πώς να κρατήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του
– Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 14/09/2021: Θεωρίες συνομωσίας, απάτες και εξιδανικεύσεις