ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 12 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου.

Με ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία ξεκινά η εβδομάδα μας μια ιδιαίτερα θετική και αισιόδοξη όψη. Το τρίγωνο αυτό ευνοεί την επικοινωνία, την ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων, την πνευματική εργασία, θέματα σπουδών, ταξίδια, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. Τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς ευνοούνται περισσότερο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr
Η Σελήνη παραμένει στον φλογερό Λέοντα και σχηματίζει όψεις συνόδους με την Αφροδίτη και τον Άρη δίνοντας και μια ερωτική διάσταση στην μέρα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες σήμερα για να έχετε αποτελέσματα. Είναι από τις μέρες που ρέει το πράγμα σε όλα τα επίπεδα. Εξαιρετική μέρα για τα ερωτικά αλλά και για να τελειώνετε με επαγγελματικές εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θετικότερες προοπτικές φέρνει το τρίγωνο του Ερμή με το Δία και σε μια μέρα που ο λόγος σας γοητεύει κι ιδιαίτερα στην δουλειά μπορεί να κερδίζετε τις εντυπώσεις με τις ιδέες σας. Πλάνα για ταξίδια και διακοπές επίσης ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετά από τόσο καιρό με πίεση, ασάφειες και πολλά μπερδέματα ξημερώνει μια καλύτερη μέρα σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα ιδιαίτερη αξιοποιήσιμη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Ενδιαφέρουσα και στο ερωτικό μέτωπο η μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευνοείται η επικοινωνία με τον Ερμή στο ζώδιο σας σε τρίγωνο με τον Δία αλλά και οι αναζητήσεις σας σε θέματα σπουδών, επαγγελματικού προσανατολισμού, οι επαφές, οι διαπραγματεύσεις, οι διεκδικήσεις. Σημαντική μέρα και για τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Ευνοούνται οι επαφές, οι συζητήσεις αλλά περισσότερο σε παρασκηνιακό επίπεδο. Μια επαγγελματική πρόταση θα σας βοηθήσει και οικονομικά. Η μέρα σας θέλει πρωταγωνιστές με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σας η οποία μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες να δείτε αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία, καλύτερες προοπτικές και με μια θετική όψη που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Δία που θα μπορούσε να έχει όφελος για σας και σε θέματα καριέρας.

ΖΥΓΟΣ: Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας ενώ με τη Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη θα είστε πιο πρόθυμοι για γνωριμίες φιλικά και επαγγελματικά για εξόδους και για να δείτε κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή μέρα η Δευτέρα με το τρίγωνο Ερμή – Δία για να λύσετε ένα θέμα που αφορά τα επαγγελματικά. Μπορεί να προκύψει και κάποια πρόταση με ενδιαφέρον για την καριέρα σας. Δεν είναι ανάγκη ούτε να πιέζετε ούτε να πιεστείτε όμως.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξαιρετική η όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Δία αφού προωθεί τόσο τις σχέσεις σας όσο και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Βρείτε όμως χρόνο και για τους φίλους σας. Επενδύστε περισσότερο σε μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευχάριστες ειδήσεις, επαφές με φίλους και συνεργάτες αλλά και θέματα της δουλειάς σας απασχολούν. Αν έχετε να υπογράψετε μια συμφωνία, να κάνετε μια διαπραγμάτευση, να παρουσιάσετε μια πρόταση ή να κάνετε μια ομιλία ή οποιαδήποτε πνευματική εργασία η μέρα προσφέρεται.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά μια ιδέα σας που θα βοηθήσει και στα οικονομικά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία. Η μέρα όμως έρχεται και με σούπερ ερωτικό ενδιαφέρον για τις αδέσμευτες αφού κάποιος μπορεί να σας κάνει κλικ ερωτικά σε μια έξοδο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέματα που αφορούν στην δουλειά ή τα οικονομικά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια για να βρείτε λύσεις. Σήμερα είναι από τις πιο θετικές ημέρες του Ιουλίου για σας καθώς ο Ερμής συναντά σε μια αρμονική όψη τριγώνου τον Δία στο ζώδιο σας. Επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, ταξίδια θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Ιούλιος 2021;

– Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;