ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 1 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 1 Ιουνίου.

Καλό μήνα! Ο Ιούνιος κάνει καλό ποδαρικό με τη θετική όψη της Σελήνης προς την Αφροδίτη το πρωί της Τρίτης που κάνει πιο ευχάριστες τις επαφές μας σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη μετά προχωρά στο ζώδιο των Ιχθύων, στην διάρκεια της σημερινής μέρας σχηματίζει μια θετική όψη συνόδου με τον Δία και φέρνει πιο ευχάριστα νέα κυρίως στα ζώδια του νερού Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες των πρώτων ημερών. Το μόνο που θέλει προσοχή με αυτή την όψη είναι η τάση υπερβολής.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα εύκολα επηρεάζεστε από αυτά που μπορεί να σας πουν οι άλλοι αλλά καλό είναι να συζητήσετε αυτά που σας απασχολούν. Μια μέρα που η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι πιο αποτελεσματικές στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις σε μια μέρα που σας βρίσκει να ανταλλάσσετε ιδέες και απόψεις με φίλους ή συνεργάτες. Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε λίγο περισσότερο την έλλειψη συγκέντρωσης στη δουλειά ή προσπαθήστε να μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά. Τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά οι προοπτικές είναι θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε τον τρόπο σήμερα να περάσετε αυτά που θέλετε σε επίπεδο ιδεών και δουλειάς. Δείξτε αυτοπεποίθηση και θα βγείτε κερδισμένοι ειδικά αν είστε γεννημένες-οι Ιούνιο.

ΛΕΩΝ: Σήμερα είναι μια θετική μέρα για όλες τις δραστηριότητές σας και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε κι ένα οικονομικό ζήτημα. Μπορεί να νιώθετε κάπως άτονοι ή κουρασμένοι αλλά δεν είναι μια αρνητική μέρα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια μέρα που σας φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο προσέξτε όμως μήπως από υπεραισιοδοξία πάρετε κάποιο ρίσκο στην δουλειά.
ΖΥΓΟΣ: Σήμερα φαίνεται να είστε κάπως πιο ανήσυχοι ή να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Μην σας πιάνει πανικός σε θέματα δουλειάς- αντίθετα επικεντρωθείτε σ’ αυτά που νιώθετε ότι είναι προτεραιότητα και πρέπει να γίνουν μες τη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιο ευνοϊκή η σημερινή μέρα, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε δημιουργικά με αυτά που θέλετε. Δεν χρειάζεται να πιέσετε ούτε να πιεστείτε. Αν είστε γεννημένες-οι στις αρχές του ζωδίου θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας ή να περάσετε εκεί αρκετές ώρες ολοκληρώνοντας εκκρεμότητες ή δίνετε προτεραιότητα στα προσωπικά σας. Μολονότι είστε παιδιά κοινωνικά έχετε κι εσείς τις μέρες σας που προτιμάτε τη συντροφιά του εαυτού σας και μόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας πολύ σήμερα, σ’ αυτή την θετική μέρα για σας βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε ή να κάνετε μια πιο χαλαρή συζήτηση. Παρ’ όλα αυτά αν κάτι πρέπει να διαπραγματευθείτε προτιμήστε να το κάνετε μετά το μεσημέρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακολουθήστε τα σχέδια σας γιατί σήμερα μπορείτε να βρείτε και υποστηρικτές. Από το μεσημέρι κι έπειτα η μέρα γίνεται θετική για τα οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ: Η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και έπειτα γεμίζει την ημέρα σας με ευχάριστες επαφές, μετακινήσεις ή κάποια ραντεβού επαγγελματικής φύσης. Οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο θα είστε πιο τυχεροί ή θα μάθετε κάτι ευχάριστο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 -Τα 4 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι κάνουν λάθος

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

-Η Αφροδίτη στα ζώδια