ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 6/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Μια από τις πιο ωραίες όψεις κυριαρχούν στη σημερινή μέρα ιδιαίτερα για τα θέματα της καρδιάς αλλά και για να είμαστε πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. Η Αφροδίτη από τον Κριό συναντά τον αιώνιο εραστή της Άρη στους Διδύμους σε μια ιδιαίτερα τυχερή όψη.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Θα νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα θέλουμε να διεκδικήσουμε και να κυνηγήσουμε αυτά που επιθυμούμε ή τους στόχους μας. Εξαιρετική μέρα για ερωτικά ραντεβού, για φλερτ ιδιαίτερα στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά ακόμη και στις βόλτες μας για ψώνια.

Καλή μέρα και με τη βοήθεια της Σελήνης από τον Υδροχόο για να προωθήσουμε τα σχέδιά μας, να διαφημίσουμε τα ταλέντα και τις ικανότητες μας ή τα προϊόντα της εργασίας μας, να ζητήσουμε βοήθεια, συμβουλές ή και χάρες και να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τα λάβουμε.

Τίποτε δεν μας σταματά αν βγούμε μπροστά με αυτοπεποίθηση και ξέροντας ξεκάθαρα τι είναι αυτό που διεκδικούμε.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί έχετε μπροστά σας μια εξαιρετική μέρα για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας, να δείξετε τη δύναμή σας και να γοητεύσετε αυτούς που πρέπει στον χώρο της δουλειάς. Θετική μέρα και για την προσωπική σας ζωή.

Ταύροι και Σκορπιοί θα πιεστείτε περισσότερο σήμερα καθώς η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο σάς φέρνει ενώπιον των υποχρεώσεών σας και φορτώνει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά σας. Ενδεχομένως να υπάρχει μια καλή εξέλιξη σε θέματα δουλειάς.

Δίδυμοι και Τοξότες έχετε επικοινωνιακό ταλέντο και αυτό είναι που οι άλλοι θαυμάζουν περισσότερο σε εσάς. Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα σας για να καταπλήξετε τόσο στη δουλειά όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να προκύψει μια επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία ή ένα ωραίο φλερτ!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα των οικονομικών και της δουλειάς σας αλλά θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι στα έξοδα αν δεν θέλετε να ξεφύγετε. Μπορεί να προκύψει κάτι θετικό στον χώρο εργασίας ή μια πρόταση.

Λέοντες και Υδροχόοι θα ζοριστείτε περισσότερο με τη σύνοδο Σελήνης – Κρόνου σήμερα τις μεσημεριανές ώρες κυρίως απέναντι στις απαιτήσεις των άλλων. Όμως για να είναι απαιτητικοί οι άλλοι από εσάς σημαίνει ότι σας βλέπουν ως υπεύθυνα άτομα. Από τη άλλη σήμερα με την όψη Αφροδίτης – Άρη μπορεί κάτι θετικό να προκύψει στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένοι και Ιχθύες θα είστε πιο αφοσιωμένοι είτε σε θέματα εργασίας είτε ακόμη και στη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Ενδεχομένως όμως να προκύψει ένα πολύ ευχάριστο νέο στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου