ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 30/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας, της λογικής και της αντικειμενικής πληροφορίας, ο Ερμής συναντιέται με τον πλανήτη του φανταστικού, της εξιδανίκευσης, και της σύγχυσης, τον Ποσειδώνα, τα αποτελέσματα βολεύουν μόνο αν χρειάζεσαι έμπνευση να δημιουργήσεις κάτι ή είσαι καλλιτέχνης και περιμένεις τη Μούσα να σε επισκεφθεί, αναζητάς λύσεις και απαντήσεις μέσω του μεταφυσικού, των συμβόλων, των ονείρων ή του διαλογισμού.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σε όλα τα υπόλοιπα που είναι και τα περισσότερα αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει την κρίση μας ή την επικοινωνία με τους άλλους. Η όψη αυτή συνδέεται με τις ψευδείς ειδήσεις, την παραπληροφόρηση, τις θεωρίες συνωμοσίας. Συνήθως προκαλεί νοητική ανησυχία και άγχος ή και τάση να είμαστε αφηρημένοι και το μυαλό να ταξιδεύει κάπου αλλού σε σχέση με το πού είμαστε.

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες αλλά και όλοι όσοι έχουν την επικοινωνία ως βάση στη δουλειά τους. Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού και το βράδυ θα συναντήσει Ουρανό και Κρόνο ενεργοποιώντας την κύρια όψη της χρονιάς δημιουργώντας τάση για ανατροπές ή εκπλήξεις και μια πιο έντονη επικαιρότητα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα έχουν αρκετές οικονομικές ανησυχίες σήμερα ή ένα άγχος για το πώς θα διαμορφωθούν οι οικονομικές συνθήκες παρακάτω. Χρειάζεται προσοχή στην έλλειψη συγκέντρωσης.

Ταύροι και Σκορπιοί θα είναι πιο πιεσμένοι σήμερα με τη Σελήνη σε απαιτητικές όψεις στις σχέσεις τους προσωπικές και επαγγελματικές. Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση με φίλους ή την ερωτική τους ζωή.

Δίδυμοι και Τοξότες εύκολα μπορεί να παραπλανήσουν ή να παραπλανηθούν με τη σημερινή όψη Ερμή – Ποσειδώνα. Θέματα είτε της δουλειάς είτε της οικογένειας θα σας αγχώσουν περισσότερο.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους και καλύτερα να γίνετε πιο επεξηγηματικοί για να σιγουρευτείτε ότι δεν θα γίνουν λάθη. Να είστε πιο συγκεντρωμένοι και στην οδήγηση.

Λέοντες και Υδροχόοι τα οικονομικά είναι η αχίλλειος πτέρνα με την όψη Ερμή – Ποσειδώνα γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δοσοληψίες και τις συναλλαγές σας.

Παρθένοι και Ιχθύες θα είστε λίγο στον «κόσμο» σας σήμερα. Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να ασχοληθείτε με πιο τεχνοκρατικά θέματα ή σε κάτι που χρειάζεται να δαπανήσετε νοητική ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;

Ποια ζώδια θέλουν να έχουν τον έλεγχο