ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 27/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 27 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

H Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης κι από ‘κει και κάτω η Σελήνη αντιμετωπίζει σε όψεις κόντρας τον Ουρανό, τον Κρόνο, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Όπως καταλαβαίνετε σήμερα είναι μια απαιτητική μέρα που άλλα προστάζει η λογική και το μυαλό μας και άλλα θέλει η καρδιά και οι βαθύτερες επιθυμίες μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποφύγουμε πολύ σημαντικές αποφάσεις σήμερα βασισμένες σε άγχος, νεύρα, παρόρμηση και να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία και την αισιοδοξία μας. Ανασφάλειες, φοβίες, προβλήματα σε σχέσεις ή θέματα οικονομικά είναι πολύ πιθανά με αυτό το φεγγάρι.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μπορεί να υπάρχει μια απρόβλεπτη εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα ή θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Ακόμη είναι πιθανόν να φτάνετε σε ένα οριακό σημείο σε μια σχέση ή συνεργασία εξαιτίας κάποιας κριτικής. Μην πάρετε όμως σοβαρές αποφάσεις.

Ταύροι και Σκορπιοί σήμερα μπορεί να σας βγαίνουν ανασφάλειες στις σχέσεις σας είτε με συνεργάτες είτε ακόμη και στις προσωπικές σχέσεις. Μπορεί να υπάρχει κλίμα ασυνεννοησίας ή μπορεί οι αντιδράσεις σας σε αυτά που μπορεί να σας λένε να είναι κάπως υπερβολικές.

Δίδυμοι και Τοξότες θα προσέξετε περισσότερο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε διατροφή. Συνδυάστε το και με τη νηστεία και μια χαρά μπορεί να πάει. Προσοχή και σε θέματα δουλειάς όμως καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε αντιστάσεις ή και δύσκολες συζητήσεις με συνεργάτες.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι ίσως είναι δύσκολο σήμερα να συγκρατήσετε τα αληθινά σας συναισθήματα και να δείξετε κάτι άλλο από αυτό που νιώθετε. Αυτό από την άλλη μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες στο χώρο της δουλειάς. Λίγη διπλωματία θα βοηθήσει περισσότερο τουλάχιστον με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

Λέοντες και Υδροχόοι μια σχέση είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να σας προβληματίσει περισσότερο σήμερα και να νιώσετε καταπιεσμένοι. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας.

Παρθένοι και Ιχθύες σήμερα η μέρα έχει φρενήρεις ρυθμούς στην επικοινωνία αλλά πιθανώς εσείς δεν έχετε όρεξη ή μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι σας αποσυντονίζουν από αυτά που έχετε να κάνετε. Σε γενικές γραμμές προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και μην αφήνετε το μυαλό σας να δημιουργεί χάος στο πρόγραμμα σας. Φυσικά ούτε και τους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Βέρτεξ στους οίκους: Συνάντηση με το αναπόφευκτο στις σχέσεις

Τα 12 στάδια της αγάπης, όπως εκφράζονται στον ζωδιακό

Ποσειδώνας στα ζώδια