ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 23/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη, δείκτης μαζί με τον Ερμή της καθημερινότητάς μας βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο μέχρι 4 λεπτά πριν την εκπνοή της που περνά στον Λέοντα. Από το μεσημέρι και μετά η αντίθεση της με τον Πλούτωνα δίνει το στίγμα στο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Από το απόγευμα κι έπειτα ξεκινά πιο εντατικά κι η επιρροή του τετραγώνου Ερμή – Άρη που γίνεται ακριβείας αύριο τα ξημερώματα. Αν μη τι άλλο η ένταση φαίνεται να κορυφώνεται και έχουμε και συνέχεια αύριο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα χτυπά κατευθείαν στο θυμικό και δεν μας αφήνει να ελέγχουμε ψύχραιμα τις αντιδράσεις μας. Από την άλλη μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες, το θυμό, την ζήλια, το φόβο ή και να μας κάνει πιο εμμονικούς. Επειδή η όψη Ερμή – Άρη έρχεται και αυξάνει την πίεση τα ξεσπάσματα, ο μόνος τρόπος για να διαφυλάξουμε την ψυχική και πνευματική μας ηρεμία είναι να απέχουμε συνειδητά από παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και να αποστασιοποιούμαστε από το συναίσθημα μας όταν έχουμε να συζητήσουμε πράγματα που άπτονται μόνο της λογικής. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα. Πιο προσεκτικοί σε σχέσεις, υγεία και οδηγική συμπεριφορά πρέπει να είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα πρέπει να βρουν ισορροπίες ανάμεσα στο σπίτι και την καριέρα με πιεστικές καταστάσεις κι από τις δυο πλευρές.

Ταύροι και Σκορπιοί επικοινωνιακά μπορεί να αντιμετωπίσουν περισσότερες αντιστάσεις ή αντιδράσεις από συνεργάτες, φίλους ή τη σχέση τους.

Δίδυμοι και Τοξότες πρέπει να προσέξουν τα λόγια τους και τις αντιδράσεις για να μην αμαυρώσουν τη φήμη τους.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι πρέπει να δείξουν πνεύμα συνεργασίας και να θέσουν πιο στιβαρά όρια.

Λέοντες και Υδροχόοι μπορεί να νιώθουν την ανάγκη να επιβληθούν στο περιβάλλον τους αλλά κανείς δεν θα τους κάνει τη χάρη σήμερα γι’ αυτό πρέπει να περιορίσουν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους.

Παρθένοι και Ιχθύες είναι πιο επιρρεπείς σε διαφωνίες, αψιμαχίες και καυγάδες έχοντας ένα πιο ευαίσθητο νευρικό σύστημα σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος ανάλογα με τον ωροσκόπο σου; 

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου