ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 20/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Από σήμερα μέχρι την Πέμπτη 22/4 θα έχουμε 7 από τα 10 συνολικά ουράνια σώματα στο Ηλιακό μας σύστημα σε ζώδια σταθερά ένας όχι τόσο συνήθης σχηματισμός.

Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Ουρανός στον Ταύρο, Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο και η Σελήνη θα περάσει το πρωί στον Λέοντα. Το μόνο που λείπει για να σχηματιστεί ένας σταυρός είναι πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη από σήμερα μέχρι την Πέμπτη θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις με όλους τους υπόλοιπους πλανήτες που βρίσκονται στον Ταύρο και τον Υδροχόο και θα δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητά μας και τις σχέσεις μας.

Βέβαια η σημερινή μέρα σε σχέση με την αυριανή είναι αρκετά πιο ήπια γι’ αυτό επιλέξτε την αν θέλετε να προγραμματίσετε κάτι πιο δύσκολο.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα σήμερα καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σας ταιριάζει και σας ενθουσιάζει. Αν πρέπει να προσέξετε κάτι είναι διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα αλλά και την όρεξη για έξοδα.

Ταύροι και Σκορπιοί θα πιεστείτε λίγο περισσότερο σήμερα είτε σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, είτε το σπίτι καθώς δεν θα συμφωνούν όλοι μαζί σας ακόμη κι αν οι διαφωνίες αφορούν διαφορετικές προτιμήσεις και αισθητική δηλαδή εντελώς υποκειμενικές απόψεις.

Δίδυμοι και Τοξότες η σημερινή μέρα είναι θετική αρκεί να είστε κι εσείς συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε και να μην παρασύρεστε από άλλους. Σε κάθε περίπτωση μια Σελήνη στο Λέοντα αρκεί για να σας φτιάξει τα κέφια.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας αλλά μπορεί να κάνετε υπερβολές στα έξοδα κι αυτό θέλει προσοχή. Από την άλλη μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον σύντροφο σε σχέση με τη διαχείριση των οικονομικών ή τους συνεργάτες σας.

Λέοντες και Υδροχόοι η μέρα θα είναι πιο πιεστική και θα υπάρχει μια παραφωνία ανάμεσα σε αυτά που θέλει η καρδιά σας κι αυτά που θέλουν οι άλλοι για σας ή οι υποχρεώσεις σας.

Παρθένοι και Ιχθύες θέματα που αφορούν στη δουλειά ή την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν σήμερα. Όμως μπορεί να μπερδευτείτε ή να παρασυρθείτε από αντιλήψεις και απόψεις άλλων. Προσπαθήστε να δείτε εσείς τι θέλετε να κάνετε και μην δημιουργείτε «θόρυβο» στο κεφάλι σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Μήπως είστε σε σχέση δίδυμης φλόγας;

Τι συμβολίζει ο Άρης στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πώς αντιδρούν και πώς αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τον χωρισμό