ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 13/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Όχι δεν φταίει που είναι Τρίτη και 13 φταίει που η Σελήνη σήμερα συναντά τους δυο Τιτάνες του Ηλιακού μας συστήματος τον Ουρανό τις πρωινές ώρες και τον Κρόνο το απόγευμα και εγκλωβίζεται ανάμεσα στη Σκύλλα και την Χάρυβδη.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Έτσι η μέρα διανθίζεται από πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις που της δημιουργούν μια αστάθεια αρχικά. Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας βέβαια που αυτό είναι θετικό καθώς σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται στην έξαρσή της, δηλαδή στην καλύτερη θέση που θα μπορούσε να έχει στο ζωδιακό.

Η προσαρμοστικότητα και η επινοητικότητα από την πλευρά μας θα έχει θετικά αποτελέσματα στην ασταθή της επιρροή όταν συναντήσει τον Ουρανό το πρωί ενώ η συγκέντρωση στους στόχους και τις υποχρεώσεις μας χωρίς να διασπάται η προσοχή μας θα βοηθήσει το απόγευμα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μπορεί να αντιμετωπίσετε συμπεριφορές περίεργες σήμερα ή και πολλές απαιτήσεις από συνεργάτες ή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα σας απασχολήσουν έντονα οικονομικά ζητήματα αλλά προσέξτε τις παρορμητικές αγορές και τα έξοδα για να μην το μετανιώσετε στο τέλος του μήνα.

Ταύροι και Σκορπιοί είναι μια πολύ πιο απαιτητική μέρα σήμερα και ίσως νιώθετε μεγαλύτερη ασφυξία από τις πιέσεις στον χώρο εργασίας ή τον περιορισμό της έκφρασης σας. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι με αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Δίδυμοι και Τοξότες μπορεί να σας εκνευρίσουν αρκετά πράγματα σήμερα ή το πρόγραμμά σας να τροποποιηθεί χωρίς να το περιμένετε. Ακόμη μπορεί να είναι θέματα που αφορούν στη δουλειά είτε και στη φυσική σας κατάσταση και υγεία τα οποία χρειάζονται τη φροντίδα σας και δεν πρέπει να τα παραμελείτε.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει σήμερα δεν είναι ανάγκη να αναλώνεστε σε συζητήσεις και πολύ περισσότερο δεν πρέπει να κοινοποιείτε τα σχέδιά σας πριν τα υλοποιήσετε. Βάλτε πιο αυστηρά όρια όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.

Λέοντες και Υδροχόοι πιο πιεστική η σημερινή μέρα και με κάποια απρόοπτα σε συμπεριφορές είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού. Μπορεί μια συνθήκη, μια απόφαση ή μια κατάσταση να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο άγχος στην πορεία της μέρας.

Παρθένοι και Ιχθύες μολονότι η Σελήνη στον Ταύρο σας ταιριάζει σαν θέση οι όψεις της με τον Ουρανό και τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσουν κάποια απρόοπτα είτε στις μετακινήσεις είτε στην επικοινωνία σήμερα. Δεν είναι απίθανο να έχετε κάποιο νέο, μια είδηση ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια ζώδια θέλουν να έχουν τον έλεγχο

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου