ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 11 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας και τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου.

Με μια νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου υποδεχόμαστε την Τρίτη και μάλιστα αυτό το φεγγάρι είναι ιδανικό για να θέσουμε νέους στόχους, και να κάνουμε νέα ξεκινήματα με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Αυτό που χρειάζεται, όπως μας υπενθυμίζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Ταύρου, είναι να είμαστε πρόθυμοι να εργαστούμε σκληρά, με οργάνωση και καλή προετοιμασία σε ό,τι ξεκινήσουμε. Και φυσικά να έχουμε υπομονή και επιμονή στους στόχους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Είτε αυτοί οι στόχοι αφορούν ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα είτε είναι προσωπικοί στόχοι τα αποτελέσματα θα φανούν μέσα σε ένα εύρος εξαμήνου και η διάρκεια τους θα είναι μεγάλη. Ταυτόχρονα με τη νέα Σελήνη σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό που ευνοεί τους πειραματισμούς και την πρωτότυπες ιδέες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριός

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο με τη Νέα Σελήνη! Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων ή απλά προσπαθείτε να τα βάλετε σε μια τάξη! Μπορεί να βρείτε μια πηγή εσόδων που δεν είχατε υπολογίσει ειδικά αν είστε γεννημένες στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου.

Ταύρος

Σχέσεις, συνεργασίες σάς απασχολούν περισσότερο με αυτή τη νέα Σελήνη αλλά και οι προσωπικοί στόχοι για το μέλλον. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Ενδεχομένως πρέπει σήμερα να αντιμετωπίσετε μια ξαφνική κατάσταση στην δουλειά αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα για κακό.

Δίδυμοι

Ανησυχία σε θέματα δουλειάς και κυρίως για το μέλλον της εργασίας σας, μεγαλύτερη κούραση ή μπορεί να νιώθετε ατονία. Ενδεχομένως κάτι προετοιμάζετε στην δουλειά και αυτό να απορροφά όλη σας την ενέργεια. Η νέα Σελήνη είναι βοηθητική για να βάλετε στόχους στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Καρκίνος

Τη συλλογική δουλειά επηρεάζει η νέα σελήνη στον Ταύρο και θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας για να υλοποιήσετε τους κοινούς σας στόχους. Από την άλλη μπορεί να θέτετε τώρα ένα νέο στόχο. Θα σας απασχολήσουν οι φίλοι περισσότερο.

Λέων

Απαιτητικός ο άξονας καριέρας – οικογένειας! Ενδεχομένως να πιεστείτε σε θέματα κυρίως δουλειάς και υποχρεώσεων. Παρ’ όλα αυτά η νέα Σελήνη έρχεται με την υπόσχεση μιας νέας επαγγελματικής πρότασης.

Παρθένος

Ίσως είναι δύσκολο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν καθώς το μυαλό σας θα ταξιδεύει σήμερα. Η νέα Σελήνη θα είναι βοηθητική σε θέματα σπουδών και νέων επαγγελματικών σχεδίων με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Ζυγός

Οικονομικές ανησυχίες ή ακόμη και θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Μπορεί να συζητάτε τις προοπτικές μιας οικονομικής συνεργασίας και γενικότερα να ασχολείστε με τα οικονομικά σας περισσότερο.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη φέρνει νέα δεδομένα σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που θα επιδράσουν καταλυτικά στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο.

Τοξότης

Μεγαλύτερο άγχος και ρευστότητα αλλά πιθανώς να έχετε πολλές υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο κι αυτό να σας γεμίζει ανησυχία. Η νέα Σελήνη ευνοεί τους στόχους υγείας αλλά και δουλειάς.

Αιγόκερως

Κάποια φιλική ή προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες! Η νέα σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στην διασκέδαση, τον έρωτα, τα παιδιά, τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας σχέδια.

Υδροχόος

Ένταση στην δουλειά ή το σπίτι. Το πρόγραμμα σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα. Ενδεχομένως να προκύπτει μια χωροταξική αλλαγή.

Ιχθύες

Το μυαλό σας είναι στα μελλοντικά σας σχέδια. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας επικοινωνία με συνεργάτες ή πελάτες θα γίνονται σε εντατικούς ρυθμούς αυτές τις μέρες. Μια συζήτηση μπορεί να σας χαροποιήσει ή να σας εκπλήξει.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα ζώδια των δισεκατομμυριούχων

Τα 6 ζώδια που έχουν τάση να ερωτεύονται… χωρίς ανταπόκριση

Τα πιο «χαλαρά» και τα πιο εργατικά ζώδια