ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 7/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τεταρτη 7 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η κύρια όψη της ημέρας που μάλιστα είναι ιδιαίτερα εμφανής από το πρωί είναι η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο. Συνήθως αυτή είναι μια ιδιαίτερα ελαφριά και ευχάριστη όψη που έχουμε καλύτερη διάθεση, είμαστε πιο εξωστρεφείς και βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο! Ξεκινήματα με μια τέτοια όψη συνήθως έχουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας αν δεν υπάρχουν άλλες αντίξοες όψεις εν ενεργεία στο ωροσκόπιο μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από το μεσημέρι και συγκεκριμένα από τις 13:05 μέχρι τις 23:30 που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Αυτές είναι οι ώρες της ημέρας που πρέπει να αποφύγουμε πολύ σημαντικά ξεκινήματα, αποφάσεις, δεσμεύσεις ή ακριβές αγορές. Το βράδυ η Σελήνη περνά στους Ιχθύς και μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε, να ασχοληθούμε με αυτά που μας διασκεδάζουν και ρίχνει αρκετά την ένταση.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα έχετε μια εξαιρετική ημέρα για να συντονίσετε τις προσπάθειες σας με τους συνεργάτες σας, να έχετε καλύτερη διάθεση γενικώς να συνεργαστείτε και να συζητήσετε με τους άλλους. Πολύ θετική και για την προσωπική σας ζωή.

Ταύροι και Σκορπιοί θα έχετε μια πιο απαιτητική μέρα από πλευράς υποχρεώσεων είτε στην δουλειά είτε στο σπίτι όμως δεν θα βαρυγκωμήσετε με τις υποχρεώσεις σας που με κάποιο τρόπο θα βγαίνουν πιο ευχάριστα. Μπορεί να μάθετε και σημαντικό που αφορά στην καριέρα ή την οικογένεια.

Δίδυμοι και Τοξότες αυτή είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας μαζί με το Σάββατο βέβαια 10/4 που δύσκολα θα σας αρνηθούν χάρες και μολονότι το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά έντονο θα υπάρχει ροή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι με πρακτικά ως επί τω πλείστων θέματα θα ασχοληθείτε σήμερα και κυρίως με ζητήματα που αφορούν μια συνεργασία και τα οικονομικά σας.

Λέοντες και Υδροχόοι ναι μεν θα νιώθετε λίγο πιο πιεσμένοι εξαιτίας της Σελήνης στον Υδροχόο όμως είναι μια μέρα αρκετά θετική για τις επαφές και τις σχέσεις σας με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας.

Παρθένοι και Ιχθύες για σας είναι μια μέρα πιο κλειστή από πλευράς διάθεσης με την έννοια ότι ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε κάποια δικά σας πράγματα, θα είναι όμως ωφέλιμη για θέματα επαγγελματικά παρά το άγχος σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου