ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 5 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Μια πιο θετική και συναισθηματική μέρα είναι η Τετάρτη με τη Σελήνη στους Ιχθείς να μας βρίσκει σε μια πιο ονειροπόλα κατάσταση με το κορμί σε ένα σημείο και το μυαλό κάπου αλλού. Η Σελήνη δημιουργεί μόνο θετικές όψεις, ένα τρίγωνο με τον Άρη και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Έτσι ακόμη και σε αυτή τη πιο χαλαρή διάθεση που θα έχουμε τελικά μια χαρά θα καταφέρουμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Η μέρα ευνοεί την εναλλακτική σκέψη, τις πρωτότυπες ιδέες, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Ακόμη ευνοεί τη διαίσθησή μας οπότε καλό είναι να μην την αγνοούμε.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μπορεί να έχετε κάποιες αλλαγές ή απρόοπτα στη μέρα σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε όπως πρέπει. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να υπάρχει και ένα νέο ή μια αλλαγή σε σχέση με θέματα που αφορούν στη δουλειά ή τα οικονομικά αλλά προς το συμφέρον σας.

Ταύροι και Σκορπιοί η έμφαση είναι στην επικοινωνία με τους άλλους και είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να συνεργαστείτε με εξαιρετικό τρόπο με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί. Ιδιαίτερα παραγωγική και δημιουργική μέρα για σας και ενδιαφέρουσα και σε ερωτικό επίπεδο.

Δίδυμοι και Τοξότες θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν στην καριέρα ή την οικογένεια και μπορεί να μην είναι η πιο βολική θέση της Σελήνης για σας και να προτιμούσατε να χουζουρέψετε λίγο στο κρεβάτι σας το πρωί μόλις μπείτε όμως σε ρυθμούς υποχρεώσεων όλα θα κυλήσουν πολύ καλύτερα.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι ίσως είναι η πιο βολική μέρα της εβδομάδας για σας με μια Σελήνη που σας ταιριάζει, ενισχύει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, σας κάνει πιο ενθουσιώδεις με αυτά που έχετε να κάνετε και δείχνετε τη καλή σας διάθεση και στους άλλους.

Λέοντες και Υδροχόοι είναι μια μέρα που θα εστιάσετε περισσότερο σε κάποια πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και μπορεί να βγείτε και κερδισμένοι. Παρόλα αυτά είναι μέρα που μπορεί λίγο να παίξει με το συναίσθημα σας ή να νιώθετε πιο ευαίσθητοι συναισθηματικά.

Παρθένοι και Ιχθύες θα έχετε μια πιο απαιτητική μέρα με την έννοια των υποχρεώσεων αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, να μιλήσετε μαζί τους, να τους δείξετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/05/2021 – 09/05/2021

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης