ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 31/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 31 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Πιο θετική η σημερινή μέρα με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου να λειτουργεί σαν αντίβαρο στην συνεχιζόμενη επιρροή Ερμή – Ποσειδώνα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό κάνοντας όμως ως επί τω πλείστων θετικές όψεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου μας κάνει λίγο πιο υπομονετικούς και επίμονους οπότε η μέρα προσφέρεται για να ολοκληρώσουμε πιο δύσκολες υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε προγραμματίσει για σήμερα.

Είναι μια καλή στιγμή αν θέλουμε να κάνουμε κάποια σοβαρή συζήτηση, να δούμε τα επαγγελματικά μας πλάνα, να ζητήσουμε συμβουλές από ειδικούς ή μεγαλύτερους σε ηλικία από εμάς, να δουλέψουμε πιο σκληρά σήμερα για να έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο τις επόμενες δυο μέρες που η Σελήνη στον Τοξότη θα είναι λίγο πιο διασκεδαστική και θα έχουμε περισσότερα κέφια για να περάσουμε καλά.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μπορεί να έχουν μια πιο άνετη μέρα για να προωθήσουν τις δουλειές τους, να έχουν καλύτερη ροή στην επικοινωνία και πιθανώς να ακούσουν και μια καλή κουβέντα εκτίμησης από το επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Ταύροι και Σκορπιοί θα έχουν μια σχετικά πιο πιεστική μέρα. Κυρίως οι Ταύροι που πιθανώς υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις στις σχέσεις τους. Οι Σκορπιοί βοηθιούνται περισσότερο από τη Σελήνη στο ζώδιό τους αλλά θα είναι πιο συναισθηματικοί.

Δίδυμοι και Τοξότες μολονότι εξακολουθεί η σύγχυση για κάποια πράγματα σήμερα είναι μια αρκετά πιο σταθερή μέρα για να ασχοληθούν με τη δουλειά τους αλλά και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα τύχουν καλύτερης υποδοχής σήμερα κυρίως στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Η στασιμότητα σιγά σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί και θα έρθουν εξελίξεις.

Λέοντες και Υδροχόοι θα πιεστούν λίγο περισσότερο με τη Σελήνη στον Σκορπιό αλλά οι ειλικρινείς προθέσεις και η αλήθεια θα βοηθήσει τελικά να επιτύχουν τους στόχους τους στις σχέσεις αλλά και τη δουλειά.

Παρθένοι και Ιχθύες μολονότι ακόμη η κρίση τους δεν είναι στα καλύτερα της με τον σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα η σημερινή μέρα είναι πιο σταθερή και μπορεί να έχουν μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η σημασία του Κλήρου της τύχης

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος ανάλογα με τον ωροσκόπο σου; 

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου