ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 28/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 28 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι αργά το απόγευμα προσδίδοντάς μας περισσότερη αποφασιστικότητα για να φέρουμε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις μας και να χαρούμε ένα πιο ευχάριστο βράδυ.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η σημερινή μέρα μετά την έντονη Πανσέληνο των δυο πρώτων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας έρχεται κάπως να αποφορτίσει το κλίμα τις απογευματινές ώρες καθώς η Σελήνη περνά στον πιο εξωστρεφή και ανάλαφρο Τοξότη.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η Σελήνη αγαπά τα ταξίδια κι έτσι η μόνη της παρενέργεια είναι να μας κάνει να νιώθουμε περιορισμένοι αν δεν μπορέσουμε να κάνουμε έστω μια εκδρομή αυτό το Πάσχα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί αξιοποιήστε την μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες, να είστε πιο παραγωγικοί αλλά και πρακτικοί τακτοποιώντας λογαριασμούς και θέματα που αφορούν κυρίως στα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Το βράδυ θα είναι πιο ευχάριστο αλλά ίσως κάτι σας εκνευρίσει.

Ταύροι και Σκορπιοί μετά από ένα πιο έντονο ξεκίνημα εβδομάδας προοδευτικά η σημερινή μέρα θα αποφορτίσει αρκετά το κλίμα και θα σας επιτρέψει να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε ή πρέπει να κάνετε. Από το απόγευμα και έπειτα θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι και Τοξότες στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια αλλά θα είστε αρκετά προσηλωμένοι στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Παρ΄όλα αυτά δεν φαίνεται να χαλαρώνετε μετά που θα περάσει η Σελήνη στον Τοξότη. Θα έχετε όμως περισσότερα κέφια. Προσέξτε όμως τις παρορμητικές αγορές.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι πολύ καλύτερα τα πράγματα σήμερα μετά από δύο πιο έντονα φορτισμένες συναισθηματικά μέρες στις σχέσεις σας. Θα βγάλετε με μεγαλύτερη άνεση τους στόχους σας και θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε και με αυτά που σας ενδιαφέρουν προσωπικά. Ένα τηλεφώνημα ή μια είδηση που μαθαίνετε μπορεί στιγμιαία να σας προκαλέσει εκνευρισμό.

Λέοντες και Υδροχόοι Μετά από δυο κοπιαστικές και έντονες μέρες από το απόγευμα σήμερα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη θα αναπνεύσετε πιο ελεύθερα και παρά την ταλαιπωρία θα έχετε καλύτερη διάθεση. Φροντίστε όμως να ξεκουραστείτε κιόλας.

Παρθένοι και Ιχθύες μολονότι είστε σε μια επικοινωνιακή φρενίτιδα από την αρχή της εβδομάδας σήμερα κάπως θα κοπάσει όλο αυτό. Παρ’ όλα αυτά η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη το απόγευμα δεν υπόσχεται πολλές ευκαιρίες ξεκούρασης.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η Σελήνη στα ζώδια

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

Η Αφροδίτη στα ζώδια