ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 24/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η μέρα ξεκινά με ένταση καθώς τις πρωινές ώρες ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη που δημιουργεί κλίμα νευρικότητας αλλά και ευτράπελα στις μετακινήσεις και την επικοινωνία μας. Στον δρόμο για τη δουλειά ή τον όποιο προορισμό μας ας μην είμαστε βιαστικοί, αφηρημένοι, απρόσεκτοι ή και αγενείς με τους γύρω μας.

Η Σελήνη σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα βρίσκεται στον Λέοντα και τις απογευματινές ώρες θα κοντραριστεί με τον Ουρανό και τον Κρόνο δημιουργώντας πιο βαριά ατμόσφαιρα ή μπορεί να γίνουμε αποδέκτες δυσάρεστων ειδήσεων όχι απαραίτητα σε προσωπικό επίπεδο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε σε μέρες σαν τη σημερινή είναι να εστιάσουμε στο πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας, στο πώς μπορούμε εμείς οι ίδιοι να γίνουμε καλύτεροι για τον εαυτό μας αλλά και για τους συνανθρώπους μας και όχι στις αποτυχίες του παρελθόντος ή στις συνθήκες δυσκολίας που αντιμετωπίζουμε καθώς και τα δυο είναι πράγματα που δεν τα ελέγχουμε. Ας αξιοποιήσουμε θετικά τον χρόνο μας σε ό,τι μπορούμε να ελέγξουμε.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μπορεί να νιώθουν μεγαλύτερη ανησυχία ή να έχουν εντάσεις στον χώρο της δουλειάς με συνεργάτες ή συναδέλφους. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα κι ας είστε πιο προσεκτικοί και σε θέματα υγείας.

Ταύροι και Σκορπιοί έχουν μια πιο απαιτητική μέρα σήμερα κυρίως σε φιλικές ή ερωτικές σχέσεις. Αν είστε γονείς μπορεί να έχετε μεγαλύτερη ανησυχία για κάποιο παιδί σας ή μπορεί να έχετε και μεγάλο εκνευρισμό.

Δίδυμοι και Τοξότες αφήστε τα λάβαρα της επανάστασης στην άκρη σήμερα. Δεν θα βγάλετε καμία άκρη και πιθανώς να σας στοχοποιήσουν στη δουλειά.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι προσέξτε στην επικοινωνία με συνεργάτες. Μπορεί να χρειαστεί να είστε πιο επεξηγηματικοί ή ακόμη ίσως πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας.

Λέοντες και Υδροχόοι αφήστε κατά μέρος τις συζητήσεις περί οικονομικών ή για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πιέσετε τους άλλους. Προσοχή και στα έξοδα.

Παρθένοι και Ιχθύες η μέρα ξεκινά με νεύρα ή με μια εσωτερική ανησυχία. Επειδή όμως είστε επιρρεπείς στο να σωματοποιείτε το άγχος σας κοιτάξτε να το διαχειριστείτε παίρνοντας αποστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η σημασία του Κλήρου της τύχης

Ποια ζώδια θέλουν να έχουν τον έλεγχο

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/3/2021 έως 28/3/2021