ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 21/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Με τη Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας οι προσωπικές μας επιθυμίες και προτεραιότητες σκοντάφτουν πάνω στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των άλλων καθώς το φεγγάρι σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και μια αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Θα πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε για να νιώθουμε ικανοποίηση και σε αυτά που πρέπει ή αυτά που ρεαλιστικά μπορούμε να κάνουμε ακόμη κι αν δεν μας αρέσουν.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα είναι πιο πιεσμένοι σήμερα και ίσως με ένα πιο ευερέθιστο νευρικό σύστημα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μπορεί οι υποχρεώσεις σας σήμερα στη δουλειά να σας δημιουργούν στρες και να μην έχετε καμία όρεξη κυρίως αν πρέπει να συμμετέχετε σε ακόμη μια on-line σύσκεψη. Θα θέλατε να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας ίσως όπως παλιά που σας ενέπνεε και σας ενθουσίαζε.

Ταύροι και Σκορπιοί μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σήμερα από τις απαιτήσεις της δουλειάς από τη μια και των σχέσεων ή της οικογένειας από την άλλη. Επίσης μπορεί να υπάρχει ένα πιο νευρικό κλίμα ή διάφορα απρόοπτα που σας βγάζουν εκτός προγράμματος.

Δίδυμοι και Τοξότες θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα περισσότερο αλλά με κάποιο τρόπο ίσως να μην έχετε διαθέσιμες όλες τις λεπτομέρειες γι’ αυτό μην βιάζεστε ούτε να βγάλετε συμπεράσματα ούτε βέβαια να απογοητευθείτε.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θέματα που αφορούν κυρίως σε οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και τη σημερινή μέρα και ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε ή μπορεί να πιεστείτε από κάποια έξοδα.

Λέοντες και Υδροχόοι απαιτητική μέρα για ‘σας αφενός γιατί μπορεί να πιεστείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων και να νιώθετε είτε αδικημένοι ή ότι εσείς φέρετε μεγαλύτερο φορτίο υποχρεώσεων σε σχέση με τους άλλους είτε είναι ο σύντροφος είτε ένας συνεργάτης.

Παρθένοι και Ιχθύες θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά μπορεί να σας πιέσουν περισσότερο ή μπορεί ακόμη να έχετε πολύ άγχος πιθανώς χωρίς να μπορείτε να το συγκεκριμενοποιήσετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι 7 όψεις που σηματοδοτούν τις Καρμικές σχέσεις

Η Σελήνη και ο ρόλος της στη συμβίωση

Σελήνη στους Ιχθύς σε συνδυασμό με τη Σελήνη στα 12 ζώδια