ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 14/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου σε όλη τη διάρκεια της μέρας αλλά είναι αρκετά πιο φιλική από πλευράς όψεων. Μάλιστα προετοιμάζει το έδαφος να περάσει το βράδυ η Αφροδίτη στον Ταύρο.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που στην αστρολογία συμβολίζει τις σχέσεις μας αλλά και τα οικονομικά θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 8/5.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σ’ αυτό το ζώδιο η Αφροδίτη αγαπά τη σταθερότητα στις σχέσεις, τις υλικές ανέσεις, την ομορφιά, τη φύση, κάθε τι φυσικό, την τέχνη και κυρίως τη μουσική, το καλό φαγητό, την πολυτέλεια και το άγγιγμα. Πιο πολύ θα ευνοηθούν οι εκπρόσωποι της γης Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και Καρκίνοι και Ιχθύες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη από σήμερα μπορεί να δημιουργήσει προοπτικές ενίσχυσής τους γι’ αυτό αρχίστε να διερευνάτε τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ακόμη θα σταθεροποιηθούν περισσότερο τα συναισθήματά σας σε μια σχέση.

Ταύροι και Σκορπιοί θα ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή, τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σας. Είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εξωστρέφεια μολονότι οι συνθήκες δεν θα είναι πάντα ιδανικές κυρίως την περίοδο 24-28/4.

Δίδυμοι και Τοξότες δυο είναι οι προτεραιότητες με την Αφροδίτη στον Ταύρο. Η πρώτη και πιο σημαντική η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να ξεκινήσετε διατροφή, άσκηση ή να δοκιμάσετε κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις για να βελτιώσετε την εμφάνιση σας. Επίσης μια περίοδος με διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι είναι μια ιδιαίτερα θετική θέση της Αφροδίτης για ‘σας καθώς αναζωογονείται η προσωπική σας ζωή, ενισχύονται οι δεσμοί με φίλους, ευνοούνται οι νέες σχέσεις αλλά και η συλλογική δουλειά.

Λέοντες και Υδροχόοι σαφώς δεν είναι η πιο εύκολη επιρροή για την προσωπική σας ζωή γιατί μπορεί να υπάρχουν υπερβολές ή και δυσκολία στις ερωτικές σχέσεις αλλά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο για να ενισχύσετε την καριέρα ή τα οικογενειακά σας θέματα.

Παρθένοι και Ιχθύες η πολύ ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο προσφέρει περισσότερες ευκολίες στην καθημερινότητά σας, διευκολύνει θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, σπουδών και ευνοεί τις συμφωνίες αλλά και τα φλερτ.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Κρόνος στους 12 οίκους

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;