ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 8 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 8 Μαΐου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία λίγο πριν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιο των Διδύμων.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Όταν δυο «ευεργέτες» πλανήτες συναντώνται έστω και σε μια δυσαρμονική όψη επικρατεί μια ευχάριστη συνήθως ατμόσφαιρα, είμαστε πιο κοινωνικοί, επιδιώκουμε επαφές και γινόμαστε πολύ επινοητικοί σε ό,τι μας διασκεδάζει. Αν υπάρχει μόνο ένα «αλλά» …σε αυτή την όψη αφορά τη τάση σε υπερβολές και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα που δίνονται πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής.

Θέλει προσοχή στις υπερβολές σε φαγητό, γλυκά, αλκοόλ αλλά και στα έξοδα που γίνονται παρορμητικά. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της ημέρας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί λίγο πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και λιγότερο βιαστικοί. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία δείχνει τάση να καταστρέψετε τη «δίαιτα» σας αλλά και το πορτοφόλι σας, αν δεν αυτοσυγκρατηθείτε.

Ταύροι και Σκορπιοί είστε λίγο πιο ανήσυχοι σήμερα ίσως εξαιτίας των επαγγελματικών σας αγωνιών για το μέλλον. Από την άλλη ίσως κάνετε μια κουβέντα που σας θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο δρόμο. Σε γενικές γραμμές είναι μια ευχάριστη μέρα αλλά προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε στους άλλους γιατί μπορεί να είναι συνέπεια ενός ενθουσιασμού ειδικά σε φίλους και έρωτες.

Δίδυμοι και Τοξότες η μέρα έχει εξωστρέφεια, διάθεση να επικοινωνήσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά προσέξτε με την όψη Αφροδίτης – Δία τις παρορμητικές αγορές αλλά και τις παρορμητικές συζητήσεις.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι πιο φορτωμένο με υποχρεώσεις έρχεται το Σάββατο και ειδικά οι πρωινές ώρες είναι κάπως έντονες στις σχέσεις σας. Ψυχραιμία και στη πορεία η μέρα θα φτιάξει δίνοντας σας τη δυνατότητα για μια έξοδο και μια ευχάριστη συζήτηση με φίλους ή τον-ην αγαπημένο-η σας.

Λέοντες και Υδροχόοι ένα πιο εξωστρεφές και αισιόδοξο Σάββατο ξεδιπλώνεται μπροστά σας με ευκαιρίες για εξόδους, βόλτες και κυρίως με καλύτερη διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μέτρο στα έξοδα αλλά και τις υποσχέσεις που θα δώσετε σήμερα.

Παρθένοι και Ιχθύες θα σας απασχολήσουν πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας σήμερα αλλά προσέξτε ιδιαίτερα τα έξοδα γιατί ίσως θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε και να μην κάνετε παρορμητικές αγορές. Σε γενικές γραμμές όμως θα είναι μια αρκετά ευχάριστη μέρα με ευκαιρίες να βρεθείτε με άτομα που σας έχουν λείψει.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η σελήνη στα ζώδια

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021