ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 3/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται πια στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων έτοιμος για την αυριανή του έξοδο από αυτό το ζώδιο και την είσοδο του στον Κριό. Έτσι είναι σαν να ξυπνάμε με μια ομίχλη στο κεφάλι μας κάπως μπερδεμένοι ή αγχωμένοι και ανήσυχοι.

Το μεσημέρι όμως η Σελήνη προχωρά στον πιο πρακτικό και προσγειωμένο Αιγόκερω, βάζοντας τέλος στην ασάφεια και την αστάθεια.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από το μεσημέρι και μετά το Σάββατο παίρνει ένα πιο πρακτικό προσανατολισμό, βλέπουμε στην λεπτομέρεια τους τις ανάγκες μας τόσο του σπιτιού και της οικογένειας όσο και της δουλειάς και ενδεχομένως αφιερώσουμε λίγο χρόνο και στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις για να ελαφρύνουμε λίγο το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας. Ιδανικό Σάββατο για να ασχοληθούμε με το χώρο του σπιτιού και να φέρουμε λίγη περισσότερη ανοιξιάτικη διάθεση στην διακόσμηση του.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού ή το χώρο της δουλειάς αλλά με καλή διάθεση και κυρίως πρακτική και παραγωγική. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και μια έκπληξη μες τη μέρα σας για να το ρίξετε λίγο έξω.

Ταύροι και Σκορπιοί ένα ιδιαίτερα κοινωνικό και επικοινωνιακό Σάββατο σας περιμένει με ευκαιρίες να δείτε κάποιους φίλους, να κάνετε μια βόλτα και να χαλαρώσετε λίγο με την παρέα σας. Ακόμη κι οι υποχρεώσεις θα βγουν πιο άνετα.

Δίδυμοι και Τοξότες το πρωί μπορεί μια πληροφορία να σας αποδιοργανώσει κάπως το πρόγραμμα σας ή να σας δημιουργήσει στιγμιαία σύγχυση αλλά στην πορεία από το μεσημέρι και μετά θα το βρείτε! Βέβαια δεν είναι ένα χαλαρό Σάββατο και μάλλον θα χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι σχέσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αλλά προσέξτε να μην μπλέξετε επαγγελματικά με προσωπικά. Βέβαια αυτός ο κίνδυνος είναι πιο αυξημένος για αύριο. Σήμερα βρείτε κάτι να κάνετε εκτός προγράμματος που θα σας διασκεδάσει.

Λέοντες και Υδροχόοι δεν είναι το πιο εξωστρεφές Σάββατο καθώς η γήινη Σελήνη στον Αιγόκερω σας κλείνει λίγο περισσότερο στις υποχρεώσεις σας, στο σπίτι σας ή στον εαυτό σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρείτε και τρόπο να διασκεδάσετε με το δικό σας τρόπο!

Παρθένοι και Ιχθύες το πρωινό ξύπνημα μπορεί να σας βρει σε μια κατάσταση μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, κάπως συγχυσμένους ή μπερδεμένους αλλά στην πορεία η μέρα θα είναι πιο εποικοδομητική.