ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 27/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 27 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Καλό Σαββατοκύριακο! Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο της Παρθένου και οι κύριες όψεις της θα είναι  η αντίθεση με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα δημιουργώντας ένα «ομιχλώδες» σκηνικό που θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα ή θα είμαστε σε μεγαλύτερη σύγχυση γενικότερα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Εννοείται ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις πληροφορίες που λαμβάνουμε ή διαχέουμε κι εμείς οι ίδιοι στο περιβάλλον μας. Οι «ψευδείς ειδήσεις» βρίσκουν τις ιδανικές συνθήκες για να διαδοθούν σε αυτές τις Ποσειδώνιες όψεις. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να εμπιστευθούμε το ένστικτό μας γιατί εύκολα μπορεί η κρίση μας να μας παραπλανήσει. Εννοείται ότι δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσουμε ή να συμφωνήσουμε και να υπογράψουμε συμβόλαια, συμβάσεις ή να υποσχεθούμε μακρόχρονες δεσμεύσεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μπορεί να νιώθουν άτονοι ή και να έχουν τάσεις φυγής. Η δυσκολία στην επικοινωνία θα είναι πιο έντονη και θα έχουν κάπως τις «κλειστές» τους.

Ταύροι και Σκορπιοί επειδή γύρω σας πολλοί μπορεί να σας επηρεάζουν με την αρνητικότητα τους προσπαθήστε να διαφυλάξετε τα όρια σας και να μην επηρεάζεστε τόσο πολύ από τα «δράματα» των άλλων!

Δίδυμοι και Τοξότες μπορεί να έχουν κάποιες ανασφάλειες σε σχέση με την αξία τους ή με τη συμβολή τους είτε σε θέματα εργασίας είτε στο σπίτι είτε ακόμη και στις σχέσεις αλλά είναι παροδικό.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι χρειάζεται να προσέξετε στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις σας καθώς μπορεί να είστε πιο αφηρημένοι αλλά και σε τι πιστεύετε κάτω από αυτές τις όψεις σύγχυσης. Εννοείται δεν είναι καλή μέρα για αποφάσεις.

Λέοντες και Υδροχόοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε θέματα οικονομικά. Θα πρέπει να προσέχετε τι ξοδεύετε, πως χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας στο διαδίκτυο από την άλλη δεν πρέπει να μεγαλοποιείτε κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Με ποιο ζώδιο θα έχετε την απόλυτη σεξουαλική χημεία;

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος στις 28/3/2021 στον άξονα Ζυγού-Κριού

Τα 12 στάδια της αγάπης, όπως εκφράζονται στον ζωδιακό