ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 24/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 24 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, είναι οιωνός απρόσμενων και αναπάντεχων ειδήσεων και πληροφοριών μέσα στη μέρα μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα αρνητικές ή θετικές.

Ο Ουρανός άλλωστε είναι ο πιο απρόβλεπτος πλανήτης στο Ηλιακό μας σύστημα. Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στην Παρθένο, δίνοντας ένα τόνο πιο γήινο και προσγειωμένο και είναι πολύ βολική για να τελειώνουμε με εκκρεμότητες και να χαρούμε το υπόλοιπο της μέρας μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Στην πορεία του Σαββάτου η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό δίνοντας έναν αέρα επικοινωνίας και θα ευνοήσει τις επαφές μας.

Βέβαια η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη θα είναι τετράγωνο με τον νεοφερμένο Άρη στον Καρκίνο. Έτσι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών των ζωδίων τους πρέπει να είναι λίγο πιο ψύχραιμοι.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί έχει μια γκρίνια η μέρα σήμερα είτε γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις και δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος να κάνετε αυτά που θέλετε είτε γιατί κάτι ή κάποιος μπορεί να σας ενοχλεί επειδή σας ασκεί κριτική.

Ταύροι και Σκορπιοί η μέρα ξεκινά μια χαρά και μάλιστα έχετε και διάθεση να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάποιες δραστηριότητες. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτα όμως στη διάρκεια του Σαββάτου και πρέπει να είστε ευέλικτοι. Προσοχή στα μέσα επικοινωνίας.

Δίδυμοι και Τοξότες από τη μια μπορεί να έχετε μια ξαφνική έμπνευση σήμερα και μια ωραία ιδέα που αν την υλοποιήσετε στο μέλλον να σας αποφέρει από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα άγχος ή μια αγωνία για κάποια πράγματα που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς ή της υγείας που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι να αξιοποιήσετε το πρωινό του Σαββάτου γιατί είναι πιο «φιλικό» προς το ζώδιό σας και για τις επαφές σας και για τα ψώνια και γενικότερα για ό,τι έχετε σχεδιάσει. Από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί να έχετε περισσότερη ένταση ή νεύρα.

Λέοντες και Υδροχόοι η μέρα έχει απρόοπτα είτε σε θέματα που αφορούν τη δουλειά είτε σε θέματα που σχετίζονται με ένα ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε ή το σπίτι και την οικογένεια. Παρ΄όλα αυτά και παρά το άγχος σας δεν είναι μια επιβαρυντική ημέρα.

Παρθένοι και Ιχθύες έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα σήμερα αλλά να είστε αρκετά ευέλικτοι γιατί τα απρόοπτα με τη σύνοδο Ερμή – Ουρανού καραδοκούν. Μια διαφωνία το απόγευμα προσπαθήστε να την επιλύσετε με διάλογο και μην το θάβετε μέσα σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;