ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 20/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Σήμερα γιορτάζουμε την εαρινή ισημερία, την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 11:37 το πρωί. Για τον κόσμο της αστρολογίας, είναι μια ιδιαίτερη στιγμή κάθε χρόνο αφού η εαρινή ισημερία είναι η δική μας αστρολογική Πρωτοχρονιά. Τώρα στην ουσία ξεκινά το νέο αστρολογικό έτος!

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η «εποχή» του Κριού είναι πάντα μια περίοδος που συμβολίζει την ανανέωση, την δράση, την ενεργητικότητα, την αποφασιστικότητα, τα νέα ξεκινήματα. Πετάμε από πάνω μας τα βάρη του χειμώνα, αποτοξινώνουμε το σώμα και το πνεύμα και εκμεταλλευόμαστε την περίοδο μέχρι τις 19/4 που θα παραμείνει ο Ήλιος στον Κριό για να πάρουμε πρωτοβουλίες, να καταστρώσουμε τα σχέδια μας και να φέρουμε την άνοιξη στη ζωή μας. Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Διδύμους σχηματίζοντας δυο βασικές όψεις ένα τρίγωνο με τον Δία που είναι μια πιο θετική όψη και πιο αισιόδοξη και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση ή και ένα αίσθημα απογοήτευσης. Ευτυχώς παροδικό.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί ξεκινούν τα γενέθλια σας και φέτος θα είναι πιο δημιουργικά και ευχάριστα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ζυγοί θα εστιάσετε περισσότερο στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Ταύροι και Σκορπιοί είναι η περίοδος που επιβάλλεται να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας προσέχοντας περισσότερο την υγεία και την δουλειά.

 

Δίδυμοι και Τοξότες από ‘δω και κάτω η έμφαση είναι στη δημιουργία, τον έρωτα, τις φιλικές σχέσεις και τους νέους σας στόχους.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα ασχοληθείτε με ένα νέο ξεκίνημα είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά και στα θέματα σπιτιού.

Λέοντες και Υδροχόοι θα ευνοηθείτε στην επικοινωνία, τις σπουδές, τις συμφωνίες. Θα επιδιώξετε περισσότερη ελευθερία έκφρασης και κινήσεων.

Παρθένοι και Ιχθύες ξεκινά ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο σε οικονομικό επίπεδο διάστημα που μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά στα οικονομικά σας μέχρι τις 19/4.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Είσαι Ιχθύς; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιό σου

Τι ζώδιο είναι ο γάμος σας; 

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος ανάλογα με τον ωροσκόπο σου;