ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 17/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Καλό Σαββατοκύριακο! Μια πανδαισία όψεων φιλοξενεί το Σάββατο που είναι ίσως η πιο έντονη επικοινωνιακά ημέρα του μήνα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ο Ερμής θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και τον Άρη και ο Άρης τρίγωνο με τον Δία.

Η Σελήνη θα κάνει με τη σειρά της όψεις με όλους τους παραπάνω πλανήτες, δίνοντας μια ημέρα που πιο εύκολα μπορεί να συντονιστούν οι ενέργειες μας αυτά που σκεφτόμαστε, αυτά που νιώθουμε αυτά που λέμε και αυτά που πράττουμε.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για συζητήσεις ακόμη και για τα μελλοντικά σας σχέδια, κινηθείτε περισσότερο, δείτε φίλους και γενικά προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας. Ο μόνος κίνδυνος της ημέρας είναι η υπερβολή ένα σύνηθες στοιχείο της επιρροής του Δία. 

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα έχετε ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση και είναι μια εξαιρετική μέρα για να προωθήσετε τα σχέδια σας, να διαφημίσετε τη δουλειά ή τις ικανότητές σας, να δείτε φίλους και να μοιραστείτε μαζί τους κοινές ευχάριστες δραστηριότητες. Σούπερ μέρα για να είστε ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να βάλετε λίγη περισσότερη κίνηση στη ζωή σας.

Ταύροι και Σκορπιοί θα έχετε μια μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε θέματα οικονομικών. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν συζητήσεις περί των οικονομικών ή και διαπραγματεύσεις. Μπορεί να προκύψει μια οικονομική πρόταση. Σήμερα είναι μια καλή μέρα και για αγορές.

Δίδυμοι και Τοξότες είναι λίγο πιο πιεστική μέρα για σας. Ίσως έχετε πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σας ή οι άλλοι από εσάς. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε επικοινωνιακό επίπεδο. 

Καρκίνοι και Αιγόκεροι ίσως είστε πιο ανήσυχοι ψυχολογικά ή πιο αναστατωμένοι με κάποια πράγματα σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της δουλειάς σας κι όλο αυτό να λειτουργεί κάπως υπερβολικά μέσα σας. Μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις κι αν έχετε να συζητήσετε κάτι κάντε το με ενσυναίσθηση και χωρίς πίεση και επιθετικό ύφος.

Λέοντες και Υδροχόοι το Σάββατο είναι σούπερ κοινωνικό και επικοινωνιακό για σας ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας και σε προσωπικό επίπεδο για να περάσετε όμορφα με τους φίλους, τον σύντροφο σας, σε ένα ερωτικό ραντεβού αλλά και για να κάνετε δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν.

Παρθένοι και Ιχθύες είναι μέρες που τα επαγγελματικά από τη μια και τα οικογενειακά σας θέματα από την άλλη μπορεί να σας κρατούν σε μια μεγαλύτερη εγρήγορση ή αγωνία. Παρόλα αυτά επειδή υπάρχουν ταυτόχρονα και κάποιες θετικές όψεις μπορεί να έχετε κάποια ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας. 

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Σχέση με Κριό

Τα 12 ζώδια στο Survivor: Ποιοι θα επιβίωναν και ποιοι θα τα παρατούσαν

Η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια