ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 10/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Πολύ διαφορετική η δυναμική του Σαββάτου σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες καθώς δυο θετικές όψεις ένα εξάγωνο ανάμεσα στους δυο ευεργέτες πλανήτες της αστρολογίας την Αφροδίτη και τον Δία και ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο δίνουν διαφορετική διάσταση στη μέρα μας, όρεξη για επικοινωνία, αυξημένη τάση για εμπορικές συναλλαγές, μετακινήσεις αλλά και σοβαρές συζητήσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Είναι ένα σχετικά πιο βατό Σάββατο και μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για να το ρίξουμε λίγο έξω, να συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και για να ακούσουμε και κάποια πιο ευχάριστη είδηση. Καλύτερη μέρα και για τις ερωτικές μας σχέσεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί φαίνεται ότι προετοιμάζονται για νέα ξεκινήματα τα οποία θα προκύψουν μέσα στο πλαίσιο των επόμενων δυο εβδομάδων είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα είναι μια
αξιόλογη μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Ταύροι και Σκορπιοί αφιερώστε αυτό το Σάββατο στον εαυτό σας, στις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης, ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη τόσο επαγγελματικά θέματα όσο
και θέματα υγείας.

Δίδυμοι και Τοξότες θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές και ερωτικές εκεί που βρίσκετε καταφύγιο όταν περνάτε δύσκολα. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να προκύψει μια ευχάριστη τροπή ή εξέλιξη σε κάποιες από αυτές σήμερα.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορεί να ζοριστείτε λίγο περισσότερο ψυχολογικά σήμερα αλλά κι εσείς φαίνεται ότι είστε έτοιμοι να κάνετε μια δυναμική νέα αρχή είτε στην καριέρα είτε στα θέματα του σπιτιού
και της οικογένειας.

Λέοντες και Υδροχόοι με έμφαση στην επικοινωνία και τις επαφές σας με άλλα άτομα στη ζωή σας έρχεται το Σάββατο που σας βρίσκει σε αρκετά καλύτερη διάθεση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Παρθένοι και Ιχθύες η έμφαση αυτό το Σάββατο είναι στα οικονομικά θέματα. Κάτι μπορεί να σας απογοητεύει αρχικά αλλά στην πορεία της μέρας μπορεί να προκύψει ένα πολύ θετικό νέο για το πορτοφόλι σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος ανάλογα με τον ωροσκόπο σου; 

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους