ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 8/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο των Ιχθύων και η βασική της όψη θα είναι το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό δημιουργώντας ένα πλαίσιο που μπορούμε να βρούμε κάποιες λύσεις και να δούμε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο. Παρ’ όλα αυτά από σήμερα ξεκινά η επιρροή της αυριανής όψης τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η όψη αυτή είναι «ληθαργική» μας κάνει πιο άτονους χωρίς ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ενέργειας, το μυαλό δεν συγκεντρώνεται στις υποχρεώσεις και σε αυτά που θέλουμε να φέρουμε εις πέρας και είμαστε λίγο πιο μπερδεμένοι ή βιώνουμε μεγαλύτερη σύγχυση. Η σημερινή μέρα όμως είναι σαφώς πιο άνετη σε σχέση με την αυριανή γι’ αυτό καλό είναι να μην αφήσουμε εκκρεμότητες και δύσκολες δραστηριότητες για την Παρασκευή.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα νιώθετε μεγαλύτερη ατονία, θα έχετε πιο κλειστή διάθεση ή μπορεί να σας βγαίνει μεγαλύτερη κούραση. Θέματα που αφορούν στην δουλειά ή την υγεία μπορεί να σας απασχολήσουν αλλά θα βρείτε λύσεις.

Ταύροι και Σκορπιοί θα έχουν μια πιο θετική μέρα και μάλιστα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ευνοεί τους πειραματισμούς και γενικώς τις ιδέες έξω «από το κουτί». Δεν φημίζεστε για την διάθεση αλλαγών αλλά σε μια μέρα σαν την σημερινή μπορεί να σας βγουν.

Δίδυμοι και Τοξότες πιο απαιτητική και κουραστική η Πέμπτη αλλά το κύριο θέμα θα είναι η σύγχυση που μπορεί να νιώθετε σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σας ζωή ακόμη όμως και τα προσωπικά. Η σύγχυση αυτή θα είναι όμως πιο έντονη αύριο.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι είναι μια μέρα που θέλετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας αλλά σιγουρευτείτε πρώτα για αυτά που λέτε στους άλλους να είναι σωστά. Σε κάθε περίπτωση ένας διάλογος σήμερα θα αποδώσει πολύ καλύτερα σε σχέση με την αυριανή μέρα.

Λέοντες και Υδροχόοι μπορεί να περνάτε μια φάση σύγχυσης σε ό,τι αφορά τα θέματα των οικονομικών σας. Αυτά μπορεί να αναφέρονται στα έσοδα σας ή και τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή αυτά που συνδιαχειρίζεστε με άλλους όπως ο σύντροφος σας. Σήμερα και αύριο δεν είναι κατάλληλες μέρες για αποφάσεις.
Παρθένοι και Ιχθύες πιο απαιτητική η σημερινή μέρα και πάλι όμως σε σχέση με την Παρασκευή η Πέμπτη μπορεί να είναι και ιδιαίτερα παραγωγική και να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε αυτά που έχετε να κάνετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα 6 ζώδια που έχουν την τάση να ερωτεύονται χωρίς ανταπόκριση

Masterchef και Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου