ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 6 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο είναι η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στους Ιχθύς αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που είναι η κύρια όψη της ημέρας. Η όψη αυτή βαθαίνει το συναίσθημά μας, μας ωθεί να ακολουθήσουμε τις επιταγές της καρδιάς αλλά να εκμεταλλευτούμε την ημέρα και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Είναι ιδανική μέρα για να κάνετε διαπραγματεύσεις επαγγελματικά και οικονομικά αλλά και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να γίνετε πιο δημιουργικοί. Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγετε είναι οι εμμονές, οι σκηνές ζηλοτυπίας και τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα αλλά μην μείνετε μόνο στα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις σας. Αξιοποιήστε τη μέρα για να ξεκουραστείτε λίγο, να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τη φυσική σας κατάσταση.

Ταύροι και Σκορπιοί ο λόγος σας έχει δύναμη σήμερα και πρέπει να τον αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο επικοινωνιακά. Αν θέλετε να κάνετε μια κουβέντα, να λειάνετε διαφορές που μπορεί να υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα ή ακόμη και να εκφράσετε την ερωτική σας διάθεση είναι μια ιδιαίτερα θετική μέρα!

Δίδυμοι και Τοξότες είναι μια μέρα που μπορεί εύκολα να διασπαστεί η προσοχή σας γι’ αυτό φτιάξετε ένα πρόγραμμα από τις πρωινές ώρες και κοιτάξτε να το ακολουθήσετε χωρίς παρεκκλίσεις. Ακόμη αξιοποιήστε τη μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες είτε με τις δουλειές στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι έχετε μια από τις πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας τόσο σε ερωτικό επίπεδο όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Θα νιώσετε ότι οι άλλοι σας στηρίζουν και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Λέοντες και Υδροχόοι είναι μια θετική μέρα για να εκμεταλλευτείτε σε οικονομικό επίπεδο ενώ δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια θετική πρόταση που να σας ενδιαφέρει επαγγελματικά. Όμως μέσα σε όλα μην πιέσετε πολύ τον εαυτό σας να αποδώσει σήμερα.
Παρθένοι και Ιχθύες είναι μια θετική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε επίπεδο σχέσεων ενώ δεν είναι απίθανο να σας αποκαλύπτεται κάτι το οποίο ως πληροφορία να είναι εξαιρετικά βοηθητικό για τα επαγγελματικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η σελήνη στα ζώδια

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης