ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 29/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 29 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Με μια Σελήνη στον Τοξότη σε άλλες εποχές θα ήταν η ιδανική συνθήκη για να ταξιδέψουμε και να χαρούμε ένα πιο ανέμελο Πάσχα, αλλάζοντας παραστάσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Έστω μπορεί να καταφέρουμε κάποιες πιο κοντινές διαδρομές ελπίζοντας αν μη τι άλλο να καταφέρουμε να κάνουμε διακοπές το καλοκαίρι.

Η Σελήνη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο που βοηθά σήμερα να είμαστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς μας αλλά και να κάνουμε καλύτερη οργάνωση για τις επόμενες ημέρες.

Θετική μέρα και για ψώνια αφού πάντα η επιρροή του Κρόνου μας κάνει πιο πειθαρχημένους. Παρ’ όλα αυτά Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα από πλευράς κούρασης και απαιτήσεων.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί είναι μια εξαιρετική μέρα για επικοινωνία σε σημαντικά αλλά και δευτερεύοντα ζητήματα. Αν έχετε μια σοβαρή συζήτηση να κάνετε για δουλειά είναι μια θετική μέρα για να την προωθήσετε. Ακόμη ευνοεί τα σχέδια και την καλή οργάνωση.

Ταύροι και Σκορπιοί η μέρα έχει μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σας θέματα πιθανώς αφού τελειώνει και ο μήνας να έχετε να ανταποκριθείτε σε μια σειρά οικονομικών υποχρεώσεων και λογαριασμών. Γενικά θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στα της δουλειάς ή των ευθυνών σας χωρίς απρόοπτα.

Δίδυμοι και Τοξότες απαιτητική και κουραστική από πλευράς υποχρεώσεων και όγκου δουλειάς η σημερινή μέρα αλλά θα την κάνετε χωρίς γκρίνιες για να κερδίσετε μερικές ώρες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές με το ταίρι σας το βράδυ.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι μετά την πίεση των προηγούμενων ημερών με την Πανσέληνο σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγο πιο εξαντλημένοι ψυχολογικά. Θα αναζητήσετε περισσότερη ηρεμία και ξεκούραση και θα θέλετε να ασχοληθείτε με τις τελείως δικές σας προσωπικές υποθέσεις.

Λέοντες και Υδροχόοι πολύ πιο ενεργητική και αισιόδοξη η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη. Μολονότι κάποιες ώρες θα χρειαστεί να δουλέψετε ή να κυνηγήσετε εκκρεμότητες θα βρείτε και ελεύθερο χρόνο να τον αφιερώσετε στους φίλους ή αν είστε γονείς στα παιδιά.

Παρθένοι και Ιχθύες πιο απαιτητική η σημερινή μέρα για σας με αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρώσετε προκειμένου να έχετε ελεύθερο χρόνο το Σαββατοκύριακο. Καριέρα ή οικογένεια απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η Σελήνη στα ζώδια

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

Η Αφροδίτη στα ζώδια