ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 25/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 25 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ο εορτασμός της εθνικής μας επετείου συμπίπτει φέτος με την Σελήνη να βρίσκεται σε όλη την διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα θυμίζοντάς μας πως και οι πρόγονοι μας πάλεψαν σαν αληθινά Λιοντάρια για να μπορούμε εμείς να έχουμε την όποια ελευθερία μας σήμερα. Ας τιμήσουμε την μνήμη τους κι ας ευχηθούμε να έχουμε περισσότερη ελευθερία σύντομα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η κύρια όψη της Σελήνης είναι η αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο που δίνει ώθηση στις υπερβολές και μας κάνει να αψηφούμε πιο εύκολα τύπους, νόμους και όρια. Αυτή είναι και η επικίνδυνη εκδήλωση της όψης. Τα θετικά της είναι ότι είμαστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα μας, νιώθουμε πιο άνετα με τους άλλους, περισσότερο ευδιάθετοι και φυσικά πιο γενναιόδωροι. Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα σήμερα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα έχουν μια πιο ευχάριστη μέρα και μια προσέγγιση πιο δυναμικοί στις σχέσεις τους φιλικές και ερωτικές. Το στοίχημα τους θα είναι να βρουν την χρυσή ισορροπία στο χρόνο που αφιερώνουν στους άλλους και τον εαυτό τους.

Ταύροι και Σκορπιοί θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα είτε με υποχρεώσεις είτε με εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν. Το δικό τους στοίχημα θα είναι να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που αφιερώνουν στην οικογένεια και τα επαγγελματικά τους.

Δίδυμοι και Τοξότες θα έχουν πολύ ενθουσιασμό και περιέργεια για τα τεκταινόμενα σήμερα και μια μεγαλύτερη ανάγκη να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον τους αλλά πρέπει να συγκρατηθούν και να μην μπουν σε διαξιφισμούς για υποκειμενικούς λόγους.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα είναι πιο εστιασμένοι σε πρακτικά ζητήματα και κυρίως στα οικονομικά τους. Θα πρέπει να προσέχουν την παρόρμηση με τις αγορές on line και γενικά με τα έξοδα τους.

Λέοντες και Υδροχόοι θα είναι πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα τους, πιο θετικοί στις σχέσεις αλλά θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα είτε με υποχρεώσεις στην εργασία τους είτε στο σπίτι.

Παρθένοι και Ιχθύες θα πρέπει να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που ξοδεύουν για να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις, την δουλειά και τις ευθύνες και τις ανάγκες του οργανισμού τους για χαλάρωση και ξεκούραση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η σημασία του Κλήρου της τύχης

Ποια ζώδια θέλουν να έχουν τον έλεγχο

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/3/2021 έως 28/3/2021