ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 22/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Μια αρκετά πιο ήπια μέρα σήμερα και με αρκετές δυνατότητες που καλό είναι να την εκμεταλλευτούμε. Αύριο ολοκληρώνεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό που αρχίζει να επηρεάζει από σήμερα.

Μέχρι το Σάββατο οι μέρες έχουν εκπλήξεις, πολλές από αυτές είναι ευχάριστες μάλιστα σε θέματα οικονομικών ή και σε θέματα ερωτικών σχέσεων.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα και μετά θα προχωρήσει στην Παρθένο δημιουργώντας μια σειρά θετικών όψεων που ευνοούν τόσο θέματα εργασίας όσο και υγείας.

Αν ψάχνατε μια μέρα για να σημειώσετε πρόοδο και στους δυο αυτούς τομείς η Πέμπτη προσφέρεται.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί εξακολουθούν να σας απασχολούν τα θέματα των οικονομικών αλλά από σήμερα μέχρι το Σάββατο μπορεί να έχετε κάποια ευχάριστη έκπληξη ή να βρείτε έξυπνους τρόπους να ενισχύσετε το εισόδημα σας.

Ταύροι και Σκορπιοί πιο απαιτητική η μέρα μέχρι το απόγευμα αλλά έπειτα μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις τόσο σε θέματα ερωτικών σχέσεων όσο και κάποια αλλαγή σε θέματα συνεργασιών.

Δίδυμοι και Τοξότες εκμεταλλευτείτε την επιρροή από σήμερα μέχρι το Σάββατο των Ουράνιων όψεων για να υιοθετήσετε κάποιες αλλαγές στις καθημερινές σας ρουτίνες κυρίως αυτές που αναφέρονται στην υγεία σας και τη δουλειά σας. Η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει και στα δυο.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αλλά με ένα θετικό τρόπο. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να προκύψει μια οικονομική συμφωνία ή μια οικονομική πρόταση ενδεχομένως κι από κάποιο φίλο ή παλιό συνεργάτη.

Λέοντες και Υδροχόοι πιο θετική η σημερινή μέρα και μάλιστα δεν είναι απίθανο να προκύψει μια επαγγελματική πρόταση ή να έχετε μια ενδιαφέρουσα επαφή που μπορεί να αποδειχτεί αποδοτική και οικονομικά.

Παρθένοι και Ιχθύες μέχρι το απόγευμα μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις ή ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα. Από σήμερα μέχρι το Σάββατο μπορεί να προκύψουν κάποια απρόσμενα νέα που μπορεί να αφορούν είτε στη δουλειά είτε σε θέματα σπουδών.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων

Τα απέναντι ζώδια διαφορές και ομοιότητες

Πώς αντιδρά ο ωροσκόπος μας όταν ερωτευόμαστε;