ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 15/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στο ανάλαφρο και σούπερ επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων ευνοώντας τις επαφές, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις. Αλλά αυτό που κάνει την Πέμπτη μια ιδιαίτερα τυχερή μέρα είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία που φέρνει περισσότερη αισιοδοξία, καλή τύχη δηλαδή καλές συγκυρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η θετική σκέψη και η αυτοπεποίθηση έλκουν σήμερα την καλή τύχη.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Θα είμαστε πιο γενναιόδωροι με τους άλλους, θα βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και είναι μια ιδανική μέρα για να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να δούμε θέματα που αφορούν τις σπουδές αλλά και τα επιχειρηματικά μας σχέδια. Η επιρροή της όψης Ήλιου – Δία ευνοεί επίσης τη συλλογική δουλειά. Εξαιρετική μέρα αν θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί δεν θα μπορούσατε να βρείτε ωραιότερη μέρα για να διαπραγματευθείτε, να κάνετε συζητήσεις για το μέλλον των σπουδών ή της δουλειάς σας αλλά να εκμεταλλευτείτε την εξαιρετική αυτή όψη και στην προσωπική σας ζωή. Οι Κριοί με γενέθλια σήμερα θα έχετε μια πιο «τυχερή» γενέθλια χρονιά που θα ανοίξει τους ορίζοντες σας.

Ταύροι και Σκορπιοί σήμερα μπορεί να ευνοηθείτε ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς, να συζητήσετε τις προοπτικές των επαγγελματικών σας, να συζητήσετε με πιθανούς συνεργάτες και να προωθήσετε γενικότερα τα θέματα της εργασίας σας. Θετική μέρα και για θέματα σπιτιού.

Δίδυμοι και Τοξότες μολονότι θα είστε πιο πιεσμένοι εξαιτίας της Σελήνης στους Διδύμους σε κάθε περίπτωση θα έχετε μια τυχερή μέρα που μπορεί να προκύψουν νέα επαγγελματικά δεδομένα, νέες συνεργασίες, επιτυχία στους στόχους σας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορεί να επωφεληθείτε σε θέματα οικονομικά ή σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες. Μην τα αφήσετε για το τέλος του μήνα που θα είναι πιο δύσκολες οι προδιαγραφές!

Λέοντες και Υδροχόοι εξαιρετική μέρα για την προσωπική σας ζωή, για θέματα επικοινωνίας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, για να συζητήσετε νέες προτάσεις για συνεργασίες ή να κάνετε πλάνα με το ταίρι σας για το μέλλον.

Παρθένοι και Ιχθύες μπορείτε να επωφεληθείτε από την σημερινή εξαιρετική όψη Ήλιου – Δία για να κάνετε οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς ή απλώς για να βρείτε ένα πόρο εσόδων που δεν περιμένατε!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Κρόνος στους 12 οίκους

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;