ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 9/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Παρασκευή είναι μια μέρα σύγχυσης και μπερδεμάτων, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Ιχθύς και συναντά σε όψη συνόδου τον Ποσειδώνα ενώ ταυτόχρονα σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα. Η αίσθηση αυτής της όψης είναι σαν να μάχεται η λογική με τον παραλογισμό, η αλήθεια με το ψέμα, ο ρεαλισμός με τις μεγάλες προσδοκίες.

Η τάση για «χτυπήματα» κάτω από τη μέση θα είναι έντονη ενώ και τα λόγια μπορεί να είναι εμβαπτισμένα στον θυμό, την πικρία, την ανυπομονησία και την απογοήτευση. Όπως καταλαβαίνετε η μέρα έχει κάποιες παγίδες που μάλιστα μπορεί να μην φαίνονται με την πρώτη.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ας είμαστε λοιπόν λίγο πιο προσεκτικοί στο τι πιστεύουμε, ποιες ειδήσεις αναπαράγουμε και ας αντιμετωπίσουμε τους άλλους με περισσότερη κατανόηση.

Η όψη του Άρη – Ποσειδώνα συνδέεται πολλές φορές και με ατυχηματική δράση με προβλήματα με το υγρό στοιχείο, τις θάλασσες, τα χημικά, το πετρέλαιο, τα φάρμακα (ας ελπίσουμε να ξεκαθαρίσουν τα θέματα των εμβολίων) τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μπορεί εύκολα να πελαγοδρομήσετε σήμερα με τις υποχρεώσεις στη δουλειά, να μπερδευτείτε αλλά να γίνετε και λίγο πιο επιθετικοί απέναντι σε συνεργάτες. Ή να ξεσπάτε τον θυμό και την κούραση σε πρόσωπα που δεν φταίνε.

Ταύροι και Σκορπιοί μολονότι για εσάς δεν είναι τόσο πιεστική η επιρροή εντούτοις θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα φιλικών και ερωτικών σχέσεων. Πιθανώς να απογοητευτείτε από μια σχέση ή να μην είναι ξεκάθαρη μια κατάσταση. Προσέξτε τη ζήλια αλλά και την εξιδανίκευση.

Δίδυμοι και Τοξότες το αστρολογικό πλαίσιο της μέρας σας βρίσκει με αρκετά ερωτηματικά αλλά και σε μια σύγχυση σχετικά με το πού πάει είτε μια σχέση είτε μια συνεργασία. Ευτυχώς την άλλη εβδομάδα όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Μην βιάζεστε για αποφάσεις.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι προσέξτε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που πλάθετε στο μυαλό σας γιατί έχετε την τάση να δίνετε μεγαλύτερη διάσταση στα πράγματα από αυτή που μπορεί να έχουν κι έτσι να απογοητεύεστε ή να παρεξηγήστε.

Λέοντες και Υδροχόοι σαφώς δεν είναι μια μέρα για να εμπιστεύεστε τα μυστικά και τις σημαντικές πληροφορίες που σας αφορούν προσωπικά ή επαγγελματικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά όσο κι αν σας πείθουν για τη σοβαρότητά τους.

Παρθένοι και Ιχθύες η Παρασκευή είναι πιεστική καθώς αντιμετωπίζετε ίσως περίεργες συμπεριφορές από τους άλλους ή υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία μαζί τους ή πιθανώς να υπάρχει ένα πιο νευρικό κλίμα στη δουλειά αλλά και στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα 6 ζώδια που έχουν την τάση να ερωτεύονται χωρίς ανταπόκριση

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος ανάλογα με τον ωροσκόπο σου; 

Masterchef και Ζώδια