ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 7 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Το πρωινό της Παρασκευής είναι αρκετά νωχελικό καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στους Ιχθύς και συναντά την Αφροδίτη στον Ταύρο σε μια όψη εξαγώνου αλλά και ευχάριστο ως προς την διάθεση που μπορεί να σας προκαλεί. Βέβαια το να αποχωριστούμε το κρεβάτι μας ή να έχουμε ιδιαίτερη αδρεναλίνη για να μπούμε σε δράση δεν τα υπόσχεται.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η μέρα κινείται σε αυτούς τους πιο χαλαρούς ρυθμούς μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στον Κριό στις 14:52 και ξαφνικά η ενέργεια αλλάζει, η διάθεση γίνεται πιο εξωστρεφής ενώ το εξάγωνο της Σελήνης από τη νέα της θέση με τον Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία, τις επαφές, τις εξόδους και τις συζητήσεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί ενώ το ξεκίνημα της μέρας είναι λίγο άτονο και ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να βγάλετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις της δουλειάς ή του σπιτιού η συνέχεια θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω. Βάλτε λοιπόν τα σημαντικά για τις απογευματινές ώρες και μην παραλείψετε να κανονίσετε κάτι με τους φίλους ή τη σχέση σας για το βράδυ!

Ταύροι και Σκορπιοί μολονότι η μέρα ξεκινά πιο νωχελικά για σας δεν είναι δυσάρεστη η ατμόσφαιρα του πρωινού αντιθέτως αυτοί οι χαλαροί ρυθμοί σας ταιριάζουν. Από το μεσημέρι κι έπειτα όμως η ενέργεια αλλάζει και η Σελήνη στον Κριό θα σας τρέξει λίγο περισσότερο σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Προσέξτε την τάση να τα παίρνετε όλα όμως πιο προσωπικά.

Δίδυμοι και Τοξότες μολονότι δεν είναι ιδανικό το ξεκίνημα της μέρας καθώς οι ρυθμοί είναι πολύ αργοί για την δική σας ψυχοσύνθεση η συνέχεια της θα σας αποζημιώσει. Από το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στον Κριό θα φτιάξει η διάθεση σας και θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να κανονίσετε μια βραδινή έξοδο.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι η Παρασκευή ξεκινά με γλυκιά διάθεση καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σας ταιριάζει και δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Στην πορεία όμως ίσως πιεστείτε περισσότερο είτε σε θέματα δουλειάς είτε σε θέματα που αφορούν το σπίτι. Ενδεχομένως να πρέπει να γίνουν κάποιες σημαντικές συζητήσεις.

Λέοντες και Υδροχόοι η μέρα ξεκινά κάπως υποτονικά χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα. Κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Από το μεσημέρι όμως κι έπειτα η διάθεση σας γίνεται πιο εξωστρεφής και έχετε όρεξη για επικοινωνία, κίνηση και εξόδους!

Παρθένοι και Ιχθύες το πρωινό ξεκινά με περισσότερες απαιτήσεις και υποχρεώσεις αλλά θα έχετε τη διάθεση να κάνετε τη «δουλειά». Στην πορεία της μέρας η Σελήνη στον Κριό στρέφει τη προσοχή σας σε πρακτικά θέματα αλλά και στα οικονομικά. Μπορεί να έχετε μια συζήτηση για μια οικονομική πρόταση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η σελήνη στα ζώδια

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης