ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 26/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Είμαστε στην ημέρα που κυβερνά η Αφροδίτη, την Παρασκευή, και έχουμε μια εξαιρετική όψη συνόδου ανάμεσα στον Ήλιο και την Αφροδίτη.

Αν δεν το γνωρίζετε κάθε ημέρα της εβδομάδας κυβερνάται από κάποιον πλανήτη. Στα ελληνικά δεν είναι ευδιάκριτο κάτι τέτοιο στα αγγλικά όμως ή στα γαλλικά είναι ευδιάκριτο. Έτσι τη Δευτέρα κυβερνά η Σελήνη, την Τρίτη ο Άρης, την Τετάρτη ο Ερμής, την Πέμπτη ο Δίας, την Παρασκευή η Αφροδίτη, το Σάββατο ο Κρόνος και την Κυριακή ο Ήλιος.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης φέρνει περισσότερη ηρεμία και διαλλακτικότητα ενώ θα ωφεληθούμε περισσότερο αν εστιάσουμε σε θέματα ερωτικών σχέσεων, συνεργασιών, δημιουργικότητας και οικονομικών. Η ευχάριστη, θερμή και κοινωνική αυτή επιρροή είναι ένας καλός οιωνός για την προσωπική μας ζωή, τον έρωτα και τη φιλία.

Καλή ημέρα επίσης για να ασχοληθούμε με θέματα ομορφιάς, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, να δούμε θέματα μόδας, να δούμε τι θα αλλάξουμε στην γκαρνταρόμπα και το στιλ μας, να κάνουμε αγορές, να διακοσμήσουμε το σπίτι μας ή να κάνουμε διαπραγματεύσεις. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για πολλές γλυκές λιχουδιές.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί η έμφαση στην ημέρα είναι στη φροντίδα του εαυτού σας αλλά και στις σχέσεις. Ευκαιρία για γνωριμίες αλλά και για να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

Ταύροι και Σκορπιοί ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της δουλειάς, ψαχτείτε με μια νέα δουλειά, βρείτε τρόπους να γίνετε πιο δημιουργικοί και να διαφημίσετε τη δουλειά σας.

Δίδυμοι και Τοξότες η έμφαση της ημέρας είναι στις σχέσεις ερωτικές και φιλικές. Αν τις έχετε παραμελήσει ίσως πρέπει να επιστρέψετε δριμύτεροι εκφράζοντας τα συναισθήματά σας. Καλή μέρα για γνωριμίες.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι είναι μια μέρα για να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα θέματα της καριέρας και του σπιτιού. Προωθήστε τη δουλειά σας, βρείτε τρόπο να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας.

Λέοντες και Υδροχόοι θα έχετε μια σούπερ επικοινωνιακή μέρα και μπορεί επίσης να προωθήσετε θέματα δουλειάς και σπουδών αλλά και να είστε τυχεροί σε διαπραγματεύσεις.

Παρθένοι και Ιχθύες μπορεί να ανοίξει η τύχη σας σε ένα οικονομικό ζήτημα μολονότι η σημερινή μέρα θα είναι απαιτητική με υποχρεώσεις. Βέβαια επειδή η Αφροδίτη έχει να κάνει με πιο χαλαρές καταστάσεις μπορεί τελικά να αποφύγετε τη σκληρή δουλειά και να το ρίξετε έξω.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/3/2021 έως 28/3/2021

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;