ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 23/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Παρασκευή εξακολουθεί να έχει το στοιχείο της έκπληξης και της ανατροπής καθώς σήμερα συναντιούνται Αφροδίτη και Ουρανός και βέβαια έχει ξεκινήσει να επηρεάζει και η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που θα είναι όμως ακριβείας αύριο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα θετική για αγορές και δώρα εν όψει και του Πάσχα αλλά και για τις επαφές μας.

Το σημαντικό νέο όμως της μέρας είναι η είσοδος του πλανήτη της δράσης, της ενέργειας αλλά και των εντάσεων στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα επηρεάσει από σήμερα μέχρι τις 11 Ιουνίου τα παρορμητικά ζώδια δηλαδή τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί ξεκινά μια περίοδος με πιο εντατικούς ρυθμούς στην καθημερινότητά σας είτε σε θέματα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά και τα οικογενειακά σας. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει και μια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά ή το σπίτι. Αποφύγετε εντάσεις και προσέχετε πιο πολύ την υγεία.

Ταύροι και Σκορπιοί ξεκινά μια πιο επικοινωνιακή περίοδος για ‘σας με πολλές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές, συμφωνίες, μετακινήσεις, έμφαση σε σπουδές και σχέσεις κυρίως με στενούς συγγενείς. Ο Άρης θα είναι υποστηρικτικός για τα δικά σας ζώδια.

Δίδυμοι και Τοξότες ο Άρης περνά στον Καρκίνο και τα οικονομικά θα είναι ο τομέας στον οποίο θα εστιάσετε μέχρι τις 11 Ιουνίου προκειμένου να ενισχύσετε τα εισοδήματά σας. Θα είστε πιο διεκδικητικοί αλλά και πιο πιεστικοί. Θα πρέπει να προσέξετε και θέματα υγείας όμως.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι ξεκινούν άλλοι ρυθμοί σε καθημερινό επίπεδο καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται. Οι σημαντικές σας σχέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Θα είστε πιο δυνατοί αλλά ταυτόχρονα θα σας πιάνουν και περισσότερες ανασφάλειες.

Λέοντες και Υδροχόοι ξεκινά μια πιο εσωτερική περίοδος για ‘σας με έμφαση στην ψυχολογία σας, στη δουλειά, στη φυσική σας κατάσταση αλλά και σε παρασκηνιακή δράση. Ίσως προετοιμάζετε τώρα τα επόμενα βήματά σας.

Παρθένοι και Ιχθύες θα νιώσετε μεγαλύτερη ανακούφιση από σήμερα που απομακρύνεται ο Άρης από τους Διδύμους και παίρνει μια πιο υποστηρικτική θέση προς το ζώδιό σας στον Καρκίνο. Τα σχέδιά σας θα ευνοηθούν τόσο σε θέματα επαγγελματικών όσο και σε θέματα σπουδών.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων

 

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;