ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 19/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Παρασκευή έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου των Διδύμων υπερτονισμένα, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά. Είναι ζωντανή, διασκεδαστική, με υψηλούς ρυθμούς, ανάλαφρη αλλά ταυτόχρονα και νευρική, κυκλοθυμική και με αρκετές δόσεις έντασης.

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στους Διδύμους δημιουργώντας τις πρωινές ώρες ένα τετράγωνο με τον Ερμή που κάνει πιο δύσκολο να συνεννοηθούμε ή να συντονιστούμε με τους άλλους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το εφέ με αυτή την όψη, είναι σαν να έχουμε ανάδρομο Ερμή χωρίς να έχουμε. Στην πορεία της ημέρας η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη δείχνει βιασύνη, ανυπομονησία, νευρικότητα αλλά και τάσεις για ξεσπάσματα που πρέπει κάπως να τα ελέγξουμε αν δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά στις σχέσεις μας και να δημιουργήσουμε κακές εντυπώσεις.

Ευτυχώς η μέρα κλείνει με μια πιο εξισορροπητική όψη το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που δείχνει περισσότερη ωριμότητα στις αποφάσεις μας, περισσότερη υπομονή και μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί έχουν μια ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο με πολλές συζητήσεις, επαφές, συσκέψεις, μεγαλύτερη ανησυχία μυαλού και τάση για εντάσεις.

Ταύροι και Σκορπιοί θα είναι προσανατολισμένοι στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών αλλά ίσως προκύψει κάτι που θα τους αναστατώσει σε αυτούς τους τομείς.

Δίδυμοι και Τοξότες θα έχουν μεγαλύτερη ταλαιπωρία σήμερα και για να συνεννοηθούν με τους άλλους αλλά και στα θέματα των σχέσεων. Προσοχή και στην υγεία.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορεί να έχουν προστριβές με συνεργάτες και άγχος για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων.

Λέοντες και Υδροχόοι σε πιο κοινωνική διάθεση σήμερα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις επαφές τους αλλά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί πόσο πιεστικοί μπορεί να γίνουν απέναντι στους άλλους.

Παρθένοι και Ιχθύες θα έχουν μια πιο ζόρικη μέρα είτε στην δουλειά είτε στο σπίτι με αρκετές ενοχλήσεις που θα αποσπούν την προσοχή τους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;

Ποια ζώδια θέλουν να έχουν τον έλεγχο