ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 16/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η κύρια όψη της Παρασκευής είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που ενισχύει την επιθυμία μας να έχουμε τον έλεγχο στα πράγματα αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις ή ασυμφωνίες ειδικά με άτομα που έχουν δύναμη ή είναι ανώτεροι ιεραρχικά στον χώρο της εργασίας μας.

Μια κρίση ή μια διαμάχη με κάποιον σήμερα μπορεί να είναι μια δύσκολη εμπειρία γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την επιρροή της Σελήνης στους Διδύμους να δείξετε ευελιξία και να μην απαντήσετε θερμόαιμα σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η όψη αυτή μπορεί με κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσει κρυμμένα συναισθήματα, θυμό, φόβους και ανασφάλειες γι’ αυτό χρειάζεται να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να προσπαθούμε να γειώνουμε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα οδηγώντας τα σε ένα πιο πρακτικό κανάλι πχ δουλειά, άσκηση κτλ.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση σήμερα ειδικά αν θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητά σας. Αυτό σημαίνει ότι ελέγχετε και τους άλλους κι αυτό είναι ένα απίθανο σενάριο. Οπότε χαλαρώστε μην πιέζεστε και μην πιέζετε και τους άλλους.

Ταύροι και Σκορπιοί επηρεάζεστε πιο πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο και μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες ή άγχος για τα θέματα των επαγγελματικών σας. Το άγχος αν δεν είναι παραγωγικό όμως είναι απλά ανώφελο και σας φθείρει. Κι αφού δεν μπορείτε να ελέγξετε ούτε τα γεγονότα ούτε τους άλλους ελέγξτε τις δικές σας αντιδράσεις.

Δίδυμοι και Τοξότες μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες σε σχέση κυρίως με κάποιες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο ή σε θέματα των οικονομικών. Μπορεί να νιώθετε προδομένοι από κάποιο άτομο ή κατάσταση. Με το να συσσωρεύετε πικρία όμως μόνο τον εαυτό σας βλάπτετε.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι επηρεάζεστε πιο πολύ από αυτή την όψη και σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που πρέπει να αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας ή να αντιδράσετε παρορμητικά και με θυμό αν σας προκαλέσει κάποιος.

Λέοντες και Υδροχόοι μπορεί να νιώθετε ότι αυτή τη στιγμή τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας προσκρούουν σε εμπόδια αλλά είναι μια προσωρινή κατάσταση. Δεν χρειάζεται να σας πιάνει απογοήτευση ούτε μαυρίλα. Χρειάζεται να επιμείνετε στους στόχους σας χωρίς να αποθαρρύνεστε.

Παρθένοι και Ιχθύες η όψη Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος σε θέματα οικονομικά ή για το μέλλον σχέσεων και συνεργασιών. Όμως μην περιμένετε ακόμη απαντήσεις. Θα έρθουν τη στιγμή που πρέπει τον άλλο μήνα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Κρόνος στους 12 οίκους

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;