ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 9 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η σελήνη εξακολουθεί τη πορεία της στον εξωστρεφή και δυναμικό Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και ξεχωρίζει η όψη εξαγώνου με τον Δία που μας κάνει λίγο πιο αισιόδοξους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σήμερα προχωρά στο ζώδιο των Διδύμων η Αφροδίτη που θα παραμείνει μέχρι τις 2/6 στο αέρινο, επικοινωνιακό, παιχνιδιάρικο αυτό ζώδιο προσφέροντας χαρά και καλύτερες προδιαγραφές στα ερωτικά των ζωδίων του αέρα Διδύμων, Ζυγού, Υδροχόου.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί χαρείτε μια ευχάριστη μέρα για τις κοινωνικές σας επαφές, για να δείτε φίλους, να χαρείτε μερικές ώρες ξενοιασιάς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους βοηθά το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο, σας κάνει πιο πρόθυμους να κυκλοφορήσετε, πιο περίεργους να ανακαλύψετε τι γίνεται έξω από το σπίτι σας και να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επαφές με θετικό πρόσημο.

Ταύροι και Σκορπιοί είναι μια μέρα προσανατολισμένη περισσότερο στις υποχρεώσεις της δουλειάς ή του σπιτιού ενώ μπορεί να σας απασχολούν και κάποια θέματα που αφορούν στη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δώσει μεγαλύτερη σιγουριά στο συναίσθημα σας και βοήθεια στον οικονομικό τομέα.

Δίδυμοι και Τοξότες αρκετά ευχάριστη η σημερινή μέρα για σας με ευκαιρίες να τα πείτε με φίλους και να κάνετε δραστηριότητες που σας ικανοποιούν. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιο των Διδύμων θα βοηθήσει στην βελτίωση της διάθεσης σας, θα δώσει πόντους στις δημόσιες σχέσεις και θα είναι βοηθητική και στην ερωτική σας ζωή.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι περισσότερο θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τη δουλειά σήμερα. Πιθανώς να έχετε αγωνία για την εξέλιξη κάποιας κατάστασης. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα ερωτικά αλλά θα τονώσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Λέοντες και Υδροχόοι μια ευχάριστη Κυριακή ξεδιπλώνεται μπροστά σας με ευκαιρίες να βγείτε, να δείτε κόσμο, να χαρείτε λίγο πιο ανέμελοι τη μέρα μετά από μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα βελτιώσει τις προσωπικές και κοινωνικές σας επαφές, θα ανοίξει τον κύκλο των γνωριμιών σας και μπορεί να επωφεληθείτε ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή αν είστε μόνες.

Παρθένοι και Ιχθύες δεν είναι μια ιδιαίτερα χαλαρή Κυριακή καθώς μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για κάποια θέματα που άπτονται των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ευνοεί την καριέρα αλλά και την ενασχόληση με την βελτίωση του περιβάλλοντος του σπιτιού σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021

Τα 2 πρόσωπα των ζωδίων