ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 4/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 4 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Αιγόκερω αλλά στο διάβα της βρίσκει σε απαιτητικές όψεις τον Ήλιο και την Αφροδίτη κι έτσι υπάρχει πιθανότητα για περισσότερη ένταση ή δυσαρέσκεια στις σχέσεις μας ή από την άλλη να μην είμαστε με τίποτε και με κανέναν ευχαριστημένοι. Ξέρετε αυτό το αίσθημα ανικανοποίητου που σου φταίνε όλα και τίποτε.

Σήμερα Κυριακή περνά κι ο Ερμής στον Κριό. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των δοσοληψιών μας. Επηρεάζει τον προφορικό και γραπτό λόγο κι από το ζώδιο του Κριού, το σπίτι του Άρη δίνει διαφορετική ταχύτητα στις καθημερινές μας ρουτίνες, μας κάνει πιο βιαστικούς κάποιες φορές και πιο ορμητικούς και απερίσκεπτους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η περίπτωση του Ερμή στον Κριό είναι η γνωστή παροιμία «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει» αφού με τον οξύ λόγο και χωρίς φίλτρα μπορούμε να φανούμε ιδιαίτερα τραχείς στις συνομιλίες μας. Το θετικό του Ερμή στον Κριό είναι ότι θα τρέξει τις εξελίξεις από δω και κάτω με πιο γοργό ρυθμό. Το αρνητικό είναι μερικές φορές πάει το κεφάλι μπροστά και η λογική μένει πίσω γι’ αυτό ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μέχρι τις 19/4 το μυαλό θα δουλεύει σε υπερεντατικούς ρυθμούς θα έχετε πολλές επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Προσέξτε όμως τη βιασύνη.

Ταύροι και Σκορπιοί θα έχετε μια δυσαρέσκεια ίσως εσωτερική χωρίς απαραίτητα να μπορείτε να την προσδιορίσετε σήμερα. Προσέξτε όμως πως την εκφράζετε στις σχέσεις σας. Μην γίνεστε επικριτικοί.

Δίδυμοι και Τοξότες με καλύτερο τρόπο θα δουλεύει η κρίση σας από δω και κάτω, η μνήμη σας ενώ το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα φανεί με πολλούς και ποικίλους τρόπους και στην δουλειά. Ξεκινά μια δυνατή περίοδος σε πνευματικό επίπεδο αλλά και σε θέματα σχέσεων μέχρι τις 19/4.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι ο Ερμής θα είναι κόντρα με τα ζώδια σας από σήμερα κάνοντας σας πιο βιαστικούς στο να βγάλετε συμπεράσματα και πιο πιεστικούς προς τους άλλους είτε στην δουλειά είτε στις σχέσεις σας.

Λέοντες και Υδροχόοι θα ωφεληθείτε ιδιαιτέρως από την είσοδο του Ερμή στον Κριό από σήμερα και μέχρι τις 19/4. Θα ψάξετε περισσότερη ελευθερία στην έκφραση σας αλλά και κάτι που να σας ενθουσιάσει είτε είναι ένα χόμπι, είτε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Σαφώς θα είστε και πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Παρθένοι και Ιχθύες από σήμερα μέχρι τις 19/4 «στόχος είναι τα λεφτά»! Ο Ερμής σας δίνει δυνατότητες να βρείτε νέους πόρους εσόδων, να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας ή να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας. Ένα θετικό διάστημα για να διακανονίσετε χρέη και οφειλές.