ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 28/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Kυριακή 28 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Την Κυριακή το βράδυ, σχηματίζεται η Πανσέληνος του Μαρτίου στον άξονα Κριού – Ζυγού και μπορεί σαν θέαμα στον ανοιξιάτικο ουρανό μας να είναι υπέροχο, η επιρροή της όμως απειλεί λίγο την ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ κάνει πιο πιεστικά τα θέματα της εποχής με τις συνθήκες της πανδημίας. Κορυφαία επιρροή στην Πανσέληνο αυτή έχει ο Χείρωνας ο πληγωμένος θεραπευτής της μυθολογίας και της αστρολογίας. Οι πληγές και τα τραύματα έρχονται στην επιφάνεια για να βρουν ίαση ή απλώς για να τα συνειδητοποιήσουμε και να μάθουμε να ζούμε μαζί τους χωρίς να μας κάνουν περαιτέρω κακό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ο Ζυγός ψάχνει την αρμονία, την δικαιοσύνη, την υψηλή αισθητική αλλά δεν βοηθιέται ιδιαίτερα από τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη που σχηματίζει αντίθεση κατά την διάρκεια της Πανσελήνου. Η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε να υψώσετε τόνους στις σχέσεις σας και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα πιεστούν περισσότερο.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί οι σχέσεις είναι στο προσκήνιο και μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι στην ζωή σας δεν σας δίνουν τίποτε ενώ εσείς δίνετε τα πάντα. Συζητήστε τα παράπονα σας αλλά μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Προσοχή στην υγεία.

Ταύροι και Σκορπιοί σας κατακλύζουν διάφορες ανασφάλειες αυτή την στιγμή είτε σε θέματα επαγγελματικά είτε σε θέματα προσωπικά. Μην ακούτε όμως παραινέσεις και συμβουλές άλλων αυτές τις μέρες. Ψάξτε μόνοι σας λύσεις ακούγοντας το ένστικτό σας.

Δίδυμοι και Τοξότες μπορεί να νιώθετε προδομένοι ή απογοητευμένοι από κάποιες σχέσεις ερωτικές ή φιλικές. Όμως η τάση με την Πανσέληνο είναι να μεγεθύνουμε τα πράγματα στο μυαλό μας. Αφήστε την επιρροή να καταλαγιάσει και το ξανασκέφτεστε.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι υπάρχει μια ασφυκτική πίεση σε θέματα καριέρας και θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μην μεταφέρετε από την μια πλευρά το άγχος στην άλλη και μην υποκύπτετε στην αίσθηση ότι επείγει εδώ και τώρα να αναλάβετε δράση. Χρειάζεστε καλύτερη προετοιμασία.

Λέοντες και Υδροχόοι η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας. Μέσα στον τομέα της επικοινωνίας σχηματίζεται αυτό το φεγγάρι και μπορεί να φέρει εκνευρισμό αλλά και αρκετή ισχυρογνωμοσύνη από την πλευρά σας και να σας οδηγήσει έτσι σε ρήξεις κάτι που δεν θέλετε.

Παρθένοι και Ιχθύες η Πανσέληνος πιέζει σε θέματα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά κυρίως. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρορμητικές σπατάλες και αγορές αυτή την στιγμή και κάνετε καλύτερη διαχείριση των εσόδων σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ουρανός στα 12 ζώδια: Οι αλλαγές στη ζωή μας

Βρείτε με ακρίβεια τον ωροσκόπο σας και το δεκαήμερό του

Τι ζώδιο είστε και σε ποιο δεκαήμερο του ζωδίου ανήκετε;