ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 25/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Κυριακή θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη μέρα αν δεν είχαμε δύσκολες πλανητικές συναντήσεις. Ερμής και Αφροδίτη από τον Ταύρο σκοντάφτουν πάνω στον Κρόνο σε όψη τετραγώνου δημιουργώντας μεγαλύτερη απογοήτευση σε θέματα σχέσεων ή και σε οικονομικά ζητήματα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Προφανώς αρχίζει να επηρεάζει και η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης. Θα υπάρχει από τη μια έντονη συναισθηματική φόρτιση κι από την άλλη μια προσγείωση στην πραγματικότητα.

Λογική και καρδιά σήμερα βρίσκονται σε διαμάχη με κάποιο τρόπο κι αυτό το μοτίβο θα συνεχιστεί μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη.

 

 

 

Οι Κρόνιες όψεις όπως οι σημερινές έχουν μόνο ένα αντίδοτο: υπομονή, πειθαρχία και δουλειά. Αν συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας θα είναι μια παραγωγική Κυριακή. Ξένοιαστη όχι αλλά ουσιαστική.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί η Κυριακή έρχεται με υποχρεώσεις σε κοινωνικό ή και επαγγελματικό επίπεδο και μια αίσθηση άγχους για την εξέλιξη είτε κάποιας επαγγελματικής και οικονομικής κατάστασης ή μιας σχέσης.

Ταύροι και Σκορπιοί μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι σήμερα είτε σε κάποιες επαγγελματικές σχέσεις ή και σε θέματα υγείας ή ψυχολογίας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν μπορείτε μολονότι ίσως θα θέλατε να αποφύγετε.

Δίδυμοι και Τοξότες κάπως πιο επιβαρυμένη ψυχολογικά η Κυριακή όχι απαραίτητα γιατί υπάρχει κάποιος λόγος αλλά πιθανώς δεν έχετε τα κέφια σας. Από την άλλη μπορεί οι διαφορετικές σας πεποιθήσεις και αντιλήψεις να κοντράρουν με αυτές των δικών σας ατόμων κι αυτό να σας ρίχνει. Ίσως σήμερα χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες.

 

 

 

Καρκίνοι και Αιγόκεροι λίγο πιο συνοφρυωμένη είναι η Κυριακή για τα δικά σας ζώδια και με υποχρεώσεις είτε στο σπίτι είτε τη δουλειά που δεν μπορείτε να αναβάλετε αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να μην σας παίρνει από κάτω και εστιάστε στις δουλειές που έχετε να κάνετε. Μπορεί να είναι λίγο απαιτητική μέρα αλλά θα είναι και ουσιαστική.

Λέοντες και Υδροχόοι ξεκινά σιγά σιγά η επιρροή της Πανσελήνου που θα σχηματιστεί τα ξημερώματα της Τρίτης και φαίνεται ότι επηρεάζει περισσότερο θέματα καριέρας ή οικογένειας. Κάτι μπορεί να σας βαραίνει αυτή τη στιγμή ή να κλείνει κάποιος κύκλος σε μια κατάσταση.

Παρθένοι και Ιχθύες μπορεί να είστε λίγο πιο ανήσυχοι για την πορεία των οικονομικών σας κι αυτό να σας ζορίζει ή μπορεί να είναι τα θέματα μιας σχέσης ή συνεργασίας που σας απασχολούν πιο έντονα σήμερα. Σαφώς δεν είναι μια χαλαρή και ξεκούραστη Κυριακή αφού το μυαλό σας θα κινείται σε ρυθμούς εντατικούς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Βέρτεξ στους οίκους: Συνάντηση με το αναπόφευκτο στις σχέσεις

Τα 12 στάδια της αγάπης, όπως εκφράζονται στον ζωδιακό

Ποσειδώνας στα ζώδια