ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 21/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Μπορεί να μην εναρμονίζεται πλήρως ο καιρός με τον ερχομό της άνοιξης αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα την αισθανθούμε ιδιαίτερα από τον Απρίλιο που θα αποχωρήσει και ο Ερμής από τους Ιχθύς που μας χαλάει το γλυκό. Σήμερα Κυριακή έχουμε ακόμη μια πλανητική αλλαγή καθώς η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, των σχέσεων και των οικονομικών παίρνει θέση στον Κριό. Αυτό θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στις σχέσεις μας ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μεγαλύτερη σύγχυση ή νιώθαμε ότι είχαμε κολλήσει σε μια κατάσταση χωρίς να υπάρχει η ανάλογη πρόοδος ή οι εξελίξεις που επιθυμούσαμε.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Αφροδίτη στον Κριό ξέρει τι θέλει, το διεκδικεί ξεκάθαρα και δεν παραμυθιάζεται. Η ειλικρίνεια, η ευθύτητα και η διεκδίκηση είναι οι λέξεις κλειδιά για την αμαζόνα του ζωδιακού που θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού συμβαδίζοντας με τον Ήλιο μέχρι τις 14/4! Πιο ευνοϊκή θα είναι για τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια ή Αφροδίτη στον Κριό γενέθλια.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα και κάποιοι μπορεί να προχωρήσετε σε συμφωνίες ή επισημοποιήσεις.

Ταύροι και Σκορπιοί κάνετε προτεραιότητα την υγεία, την φυσική σας κατάσταση και εμφάνιση. Προσέξτε όμως τις αναταραχές στην δουλειά με συνεργάτες. Ας είστε εσείς η φωνή της λογικής.

Δίδυμοι και Τοξότες καιρός να αισιοδοξήσετε, να δημιουργήσετε, να ερωτευθείτε, να θέσετε νέους στόχους που θα σας δώσουν ικανοποίηση.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι μολονότι δεν είναι η πιο ερωτική θέση της Αφροδίτης για σας θα είναι βοηθητική σε νέα ξεκινήματα στην καριέρα αλλά και στο σπίτι.

Λέοντες και Υδροχόοι θα ψάξετε περισσότερη ελευθερία στις σχέσεις σας, νέες περιπέτειες σε ερωτικό επίπεδο και θα έχετε ευκαιρίες και σε θέματα σπουδών ή δουλειάς.

Παρθένοι και Ιχθύες η Αφροδίτη στον Κριό σάς θυμίζει το χρώμα του χρήματος καθώς σε αυτό τον τομέα θα υπάρχει έμφαση από ‘δω και κάτω. Προσέξτε μόνο στα ερωτικά την κτητική σας διάθεση!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;

Ποια ζώδια θέλουν να έχουν τον έλεγχο