ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 5/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω τις πρωινές ώρες κάνει κάπως βασανιστικό το πρωινό ξύπνημα αλλά στην πορεία της η μέρα θα φτιάξει αρκετά και θα αποκτήσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Μπορεί για κάποιες-ους όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι η προοπτική να σηκωθούν και να πάνε στην δουλειά να τους χαλάει την διάθεση αλλά είναι ένα στιγμιαίο συναίσθημα. Μετά τις 10:05 το πρωί η Σελήνη περνά σε φάση κενής πορείας την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 16:03 που θα περάσει στον Υδροχόο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Όταν η σελήνη είναι σε φάση κενής πορείας είναι καλύτερα να ασχοληθούμε με αυτά που έχουμε ήδη και να μην κάνουμε νέα ξεκινήματα. Μπαίνοντας στον Υδροχόο θα συναντήσει σε ένα ευνοικό εξάγωνο τον Ερμή και θα διευκολύνει τον διάλογο ενώ θα είμαστε και πιο πρόθυμοι να συζητήσουμε και να εκμυστηρευτούμε όσα μας απασχολούν με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα έχουν ένα πιο «βαρύ» ξεκίνημα εβδομάδας και ημέρας αλλά από το μεσημέρι και μετά θα είναι στα καλύτερα τους και με ιδιαίτερα τονισμένη την επικοινωνιακή τους διάθεση.

Ταύροι και Σκορπιοί θα χρειαστούν πολύ χιούμορ και συγκατάβαση προκειμένου να φέρουν εις πέρας το πρόγραμμα τους αλλά θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνουν.

 

Δίδυμοι και Τοξότες έχουν κάποιες έγνοιες για πρακτικά επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα στο ξεκίνημα της μέρας αλλά στην πορεία ξεκινά ένα πολύ ενθαρρυντικό διάστημα τόσο για τις σχέσεις όσο και για δουλειά ή σπουδές με έμφαση στην επικοινωνιακή τους υπεροχή!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι η μέρα ξεκινά κάπως πιο βαριά αλλά στην πορεία της και ιδίως από το απόγευμα και μετά θα έχετε καλύτερη διάθεση ενώ μπορεί να προκύψει και κάποιο θετικό οικονομικό νέο.

Λέοντες και Υδροχόοι η μέρα ξεκινά κάπως ανόρεκτα για σας και με έγνοιες περί των επαγγελματικών ή των θεμάτων της υγείας. Στην πορεία όμως θα φτιάξει η διάθεση σας μολονότι θα έχετε ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα.

Παρθένοι και Ιχθύες με πίεση ξεκινά η μέρα και με περισσότερη αγωνία για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση ή στην εργασία σας. Στο τέλος της ημέρας όμως μπορεί να προκύψει μια θετική εξέλιξη είτε στα οικονομικά είτε στα επαγγελματικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι ψεύτες του ζωδιακού

Ποια ζώδια θέλουν να έχουν τον έλεγχο

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου