ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 29/3/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της χθεσινοβραδινής Πανσελήνου στον άξονα Ζυγού – Κριού αλλά οι προδιαγραφές της ημέρας είναι πολύ πιο θετικές και για κάποιους ίσως και συναρπαστικές όπως εξελίσσονται τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη, τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και τον Δία. Είναι μια εξαιρετική μέρα τουλάχιστον μέχρι νωρίς το βράδυ για να σημειώσουμε πρόοδο στις σχέσεις μας, να διαπραγματευτούμε καλύτερα, να βρούμε ισορροπίες είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η μέρα ξεκινά με σθένος και θετική διάθεση να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα μας. Από το βράδυ κι έπειτα όμως ξεκινούν πιο απαιτητικές επιρροές. Εκεί κοντά στα μεσάνυχτα η Σελήνη συναντά σε τετράγωνο τον Πλούτωνα και αναμοχλεύει την ψυχολογία μας. Έρχονται στην επιφάνεια φοβίες, ζήλιες, ανταγωνισμοί ή και κολλήματα. Καλύτερα να μην ενδώσετε όμως. Βρείτε τρόπο να απασχολήσετε θετικά το μυαλό σας ή ακόμη καλύτερα κοιμηθείτε νωρίς για να κάνετε καλό και στην επιδερμίδα σας!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί έχουν μια καλύτερη μέρα σήμερα με προοπτικές να προωθήσουν πιο αποτελεσματικά στα σχέδια τους αλλά και να νιώσουν κάποια χαρά στις σχέσεις τους. Το βράδυ θα ζοριστείτε πιο πολύ.
Ταύροι και Σκορπιοί έχουν μπροστά τους μια θετική ημέρα για να επιμεληθούν τα θέματα της δουλειάς και τις όποιες εκκρεμότητες έχουν αλλά και να κάνουν μια νέα αρχή σε θέματα φροντίδας της υγείας τους.

Δίδυμοι και Τοξότες θα νιώσετε ότι έχετε την στήριξη του περιβάλλοντός σας, του φιλικού και επαγγελματικού σας περίγυρου και με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα μπορέσετε να λύσετε τα όποια προβλήματα.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι πρακτικά ζητήματα του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας τους, της οικογένειας ή και της καριέρας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα και μπορεί μέχρι το βράδυ να βρείτε λύσεις και διεξόδους.
Λέοντες και Υδροχόοι έχουν μια εξαιρετική μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο, να συζητήσουν, να κάνουν γνωστές τις ιδέες, τις αποφάσεις και τις σκέψεις τους. Όλα αυτά βέβαια μέχρι νωρίς το βράδυ γιατί μετά τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.
Παρθένοι και Ιχθύες έχουν μια θετική μέρα για να τακτοποιήσουν πρακτικά και οικονομικά ζητήματα και μάλιστα μέχρι το απόγευμα μπορεί να υπάρχει και μια ευχάριστη εξέλιξη για ένα οικονομικό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 29/3/21- 4/4/21

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;