ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 26/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 26 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

H Δευτέρα ξεκινά με την σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στον Ταύρο και συνεχίζει με το θετικό και τυχερό τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο.

Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε την αέρινη, επικοινωνιακή και πιο λογική επιρροή της Σελήνης από τον Ζυγό στη διάρκεια της ημέρας για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις επαφές μας και στις υποχρεώσεις μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Στην πορεία η Σελήνη από τις 15:40 μέχρι τις 19:18 θα βρίσκεται σε φάση κενή πορείας μια ιδιαίτερη φάση της Σελήνης που δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, το ρίσκο και τις αποφάσεις.

Εξακολουθήστε να κάνετε αυτά που έχετε προγραμματίσει αλλά χωρίς σημαντικές ενέργειες και αποφάσεις. Στις 19:18 η Σελήνη περνά στον Σκορπιό για να σχηματίσει τα ξημερώματα της Τρίτης την Πανσέληνο του Απριλίου οπότε ξεκινά μια πολύ διαφορετική επιρροή σίγουρα πιο συναισθηματική αλλά που παίζει πολύ με τους φόβους και τις ανασφάλειες μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί αξιοποιήστε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας για τις σημαντικές αποφάσεις, τις επαφές σας γιατί θα έχετε και καλύτερη διάθεση αλλά και στήριξη. Η Πανσέληνος που θα σχηματιστεί αύριο τα ξημερώματα αλλά αρχίζει από σήμερα η επιρροή της θα εστιάσει την προσοχή στα οικονομικά κυρίως αλλά και στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ταύροι και Σκορπιοί η Δευτέρα ξεκινά σε πιο ήπιους τόνους και με έμφαση σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά αλλά και τα θέματα της οικογένειας. Όμως μέχρι το βράδυ θα δείτε ότι η διάθεση αλλάζει και η Πανσέληνος που θα σχηματιστεί τα ξημερώματα στον Σκορπιό θα φέρει απρόοπτα. Να είστε προσεκτικές-οι σε θέματα υγείας και σχέσεων.

Δίδυμοι και Τοξότες η μέρα ξεκινά με καλύτερη διάθεση και σας βρίσκει σε ένα επικοινωνιακό οίστρο τόσο για τα προσωπικά σας θέματα όσο και για τα επαγγελματικά. Στην πορεία όμως όταν η Σελήνη περάσει στον Σκορπιό για να προετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο θέματα που σχετίζονται με την υγεία και τα θέματα της δουλειάς θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα εστιάσετε πιο πολύ σε θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Ακόμη κι η Πανσέληνος που σχηματίζεται αύριο τα ξημερώματα δεν είναι αρνητική προς τα ζώδιά σας παρ΄όλα αυτά θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τους φίλους αλλά και τους στόχους σας θα σας απασχολήσουν.

Λέοντες και Υδροχόοι η μέρα ξεκινά με πολύ διαφορετικό τρόπο και μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με αυτό που θα κλείσει στην πορεία. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες εκπλήξεις στο πρόγραμμά σας ή μια διαφοροποίηση στο πρόγραμμά σας. Φανείτε ευέλικτοι και προσέξτε υγεία και σχέσεις.

Παρθένοι και Ιχθύες η μέρα ξεκινά με έμφαση στα θέματα των οικονομικών και της δουλειάς και μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα. Στην πορεία η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό για να σχηματίσει την αυριανή Πανσέληνο θα στρέψει την προσοχή σας στην επικοινωνία αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τι αποκαλύπτετε και σε ποιον.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Βέρτεξ στους οίκους: Συνάντηση με το αναπόφευκτο στις σχέσεις

Τα 12 στάδια της αγάπης, όπως εκφράζονται στον ζωδιακό

Ποσειδώνας στα ζώδια