ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 22/3/21

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Καλή εβδομάδα! Οι κύριες όψεις της ημέρας είναι θετικές και συμβάλλουν σε ένα πιο ήπιο ξεκίνημα για την εβδομάδα μας. Κυρίαρχη είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό καθώς το ενεργοποιεί και η Σελήνη από τον Καρκίνο. Αυτή η όψη συνήθως σχετίζεται με συναρπαστικές αποκαλύψεις και νέα, με συζητήσεις που ενθουσιάζουν. Το μόνο αρνητικό της είναι ότι το μυαλό μας είναι ανήσυχο και δεν μπορούμε εύκολα να συγκεντρωθούμε σε ό,τι θυμίζει βαρετή ρουτίνα. Θέλουμε νέες εμπειρίες, νέα δεδομένα με αποτέλεσμα ίσως αρνητικό στην παραγωγικότητά μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ευτυχώς υπάρχει το αντίβαρο της όψης Άρη – Κρόνου που μας υπενθυμίζει ότι για να παράγουμε έργο χρειάζεται πειθαρχία, προσήλωση και αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε. Καλή μέρα η σημερινή για σπουδές, για οτιδήποτε αφορά τεχνολογία- πχ αγορές προϊόντων τεχνολογίας που μας διευκολύνουν στην καθημερινότητά μας-. Το διαδίκτυο μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης, ανταλλαγής ιδεών αλλά και νέων γνωριμιών.
Κριοί και Ζυγοί θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα σήμερα με έμφαση στην οικογένεια και την καριέρα ψάχνοντας να βρουν ιδέες να αλλάξουν ό,τι δεν τους αρέσει ή τους κάνει να βαριούνται.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ταύροι και Σκορπιοί θα έχουν νοητική ανησυχία αλλά και εξωστρέφεια αφού θα θέλουν να επικοινωνήσουν με τους άλλους και να εμπνεύσουν ή να εμπνευστούν. Σίγουρα μια από τις θετικές επικοινωνιακά μέρες της εβδομάδας.

Δίδυμοι και Τοξότες το ενδιαφέρον τους θα περιστρέφεται κυρίως γύρω από τους οικονομικούς παράγοντες και πιθανώς να έχουν μια καλή ιδέα που υλοποιώντας την αργότερα να ωφεληθούν επαγγελματικά ή οικονομικά.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα είναι λίγο πιο πιεσμένοι σήμερα στις σχέσεις τους παρόλα αυτά ότι έδειχνε να μένει στάσιμο ή να κολλάει το προηγούμενο διάστημα από σήμερα μπορεί να εξελιχθεί.

Λέοντες και Υδροχόοι θα επιδιώκουν περισσότερη αυτονομία μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους ή θα προσπαθούν να δουν τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά για να τα κάνουν πιο ενδιαφέροντα.

Παρθένοι και Ιχθύες έχουν σαφώς μια πιο άνετη μέρα που μπορεί να την εκμεταλλευτούν πέρα από το κομμάτι της επικοινωνίας και της παραγωγικότητας στη δουλειά του και για να φροντίσουν τους εαυτούς τους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος ανάλογα με τον ωροσκόπο σου; 

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου