ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 19/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Δευτέρα ξεκινά με τη σύνοδο Ήλιου- Ερμή στον Κριό που μας κάνει πιο βιαστικούς και παρορμητικούς στη δράση και τα λόγια μας και με μια ασυμφωνία μεταξύ μυαλού και καρδιάς. Η συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα νιώθει έντονα, αγαπά η μισεί με πάθος και δεν στηρίζεται πάνω σε λογικές προσεγγίσεις. Ο Ήλιος με τον Ερμή θα προχωρήσουν σήμερα και οι δυο στο ζώδιο του Ταύρου στη διάρκεια της μέρας δίνοντας ένα πολύ διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα μας από δω και κάτω.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Οι ρυθμοί θα γίνουν λίγο πιο αργοί μεν αλλά θα επιζητάμε περισσότερη ακρίβεια στην λεπτομέρεια, πρακτικότητα και αποτελεσματικότητα. Οι ιδέες που είχαμε το προηγούμενο διάστημα θα τεσταριστούν στην πορεία για το πόσο σε επαφή με την πραγματικότητα είναι κι αν μπορεί ρεαλιστικά να υλοποιηθούν.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί θα έχουν ταχύτητα σκέψης σήμερα και θα θέλουν γρήγορα να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μολονότι οι «κεραίες» τους θα πιάνουν διάφορες ασυμφωνίες και εντάσεις στο περιβάλλον τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις κάνετε δικές σας.

Ταύροι και Σκορπιοί πιο θετική η σημερινή μέρα, θα έχετε περισσότερο σθένος για να κυνηγήσετε τις επαγγελματικές ή όποιες άλλες υποχρεώσεις σας και διάθεση για πειραματισμούς προκειμένου να γίνετε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί.

Δίδυμοι και Τοξότες οι πρωινές ώρες είναι θετικές με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στον Κριό και μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι μπορεί να είστε αγχωμένοι για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι η Σελήνη στον Καρκίνο απέναντι από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω…μυρίζει μπαρούτι στις σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές ειδικά αν νιώθετε ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας και σας είναι δύσκολο να δείτε και το δίκιο του άλλου.

Λέοντες και Υδροχόοι μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια για δουλειά ή να υπάρχει ένας παράγοντας δύσκολος μέσα στο χώρο εργασίας που σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα κυρίως προς τις απογευματινές ώρες.

Παρθένοι και Ιχθύες η εβδομάδα ξεκινά με γκάζι αλλά θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε, γιατί όλοι θα τείνουν να παίρνουν προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω τους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Κρόνος στους 12 οίκους

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;