ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 12/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της νέας Σελήνης που δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή στον τομέα που μας επηρεάζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι η έναρξη του φιλόδοξου σχεδίου μας πρέπει οπωσδήποτε να γίνει σήμερα. Η νέα Σελήνη δημιουργεί ένα πλαίσιο διευκόλυνσης σε νέα ξεκινήματα μέχρι την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Όσο πιο κοντά όμως στη νέα Σελήνη γίνεται η έναρξη τόσο πιο δυνατή θα είναι η επιρροή. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μιλά για πρωτοβουλίες, για ρίσκο, αποφασιστικότητα, δυναμικότητα και θάρρος. Οι περισσότερες όψεις που δημιουργεί είναι θετικές εκτός του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, γιατί κάθε παραμύθι σ’ αυτή τη ζωή πρέπει να έχει κι ένα δράκο! Ο Πλούτωνας κάνει πιο έντονες τις επιθυμίες μας αλλά μας βάζει από την άλλη να σκεφτούμε και τις κρυφές συνέπειες αυτών που επιδιώκουμε. Σήμερα είναι μια μέρα που θέλει προσοχή σε παιχνίδια εξουσίας και δύναμης στις σχέσεις και κάπως πιο δύσκολη σε τοξικές σχέσεις. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί η νέα Σελήνη σας οπλίζει με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό να κυνηγήσετε το καινούριο στην ζωή σας είτε αφορά τους προσωπικούς σας στόχους είτε τους επαγγελματικούς. Μια νέα εμφάνιση, μια νέα σχέση, μια επισημοποίηση συνεργασίας, μια πρόταση γάμου μέσα στα σενάρια.

Ταύροι και Σκορπιοί κάτι πρέπει να τελειώσει για να δώσει τη θέση του σε κάτι καινούριο που θα σας εμπνέει περισσότερο. Η δουλειά, οι σχέσεις με συνεργάτες, το αντικείμενο της εργασίας σας αλλά και τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και μπορείτε όντως να κάνετε μια νέα αρχή εκεί.

Δίδυμοι και Τοξότες μια ιδιαίτερα δημιουργική νέα Σελήνη ανοίγει τους ορίζοντες σας σε θέματα φιλικών και ερωτικών σχέσεων, πριμοδοτεί τους νέους στόχους σας και σας εφοδιάζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση ώστε να αναζητήσετε νέες εμπειρίες με περισσότερη ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία από την πλευρά σας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι είναι μια κομβική στιγμή στη ζωή σας που θα χρειαστεί να κυνηγήσετε με περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα τα καινούρια δεδομένα τόσο στην καριέρα όσο και στην οικογενειακή σας ζωή. Δεν θα είναι εύκολο πολλοί μπορεί να προσπαθήσουν να σας εμποδίσουν αλλά για σας είναι μονόδρομος πια!

Λέοντες και Υδροχόοι μια σούπερ επικοινωνιακή νέα Σελήνη στον Κριό σας ανοίγει νέους δρόμους είτε σε θέματα εκπαίδευσης, νέων γνωστικών αντικειμένων, ενασχόλησης με το διαδίκτυο, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και προώθησης της δουλειάς σας με διαφήμιση ή μάρκετινγκ. Είναι η στιγμή να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε και πόσο ικανοί είστε!

Παρθένοι και Ιχθύες μια νέα Σελήνη στον Κριό από τη μια αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας κι από την άλλη σας βάζει να σκεφτείτε ρεαλιστικά και πρακτικά τι αλλαγές πρέπει να κάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο ώστε να αποφέρουν και οικονομικά, να διευθετήσετε εκκρεμότητες σε σχέση με τα οικονομικά σας αλλά και να βάλετε σε μια τάξη τις καθημερινές σας ρουτίνες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια ζώδια θέλουν να έχουν τον έλεγχο

Ποιoς είναι ο σημαντικότερος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη;

Πώς τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους