ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 10 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Δευτέρα είναι μια αρκετά ήπια από πλευράς αστρολογικών όψεων ημέρα με τη Σελήνη στον γήινο και σταθερό Ταύρο να προετοιμάζει την αυριανή νέα Σελήνη που είναι πολύ βοηθητική για να θέσουμε νέους στόχους και να κάνουμε νέα ξεκινήματα με έμφαση στα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σήμερα ακόμη πραγματοποιείται και η σύνοδος Ερμή – Βόρειου δεσμού της Σελήνης (Κάρμα) μια όψη που διευκολύνει την επικοινωνία και τις επαφές μας ενώ μπορεί να μαθαίνουμε και κάποιες πληροφορίες που αξιοποιώντας τις να επηρεάσουμε την εξέλιξη των πραγμάτων και τις αποφάσεις μας.

Αν και σταθερή η Σελήνη στον Ταύρο τις πρώτες τρεις μέρες θα υπάρχει μεγαλύτερη αστάθεια σε συνθήκες είτε μετεωρολογικές είτε γεωφυσικές. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί αξιοποιήστε τον επικοινωνιακό χαρακτήρα της ημέρας αν θέλετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Από την άλλη θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τη διαχείρισή τους και πιθανώς κάποια οικονομική συμφωνία να σας απασχολήσουν περισσότερο.

Ταύροι και Σκορπιοί η εβδομάδα ξεκινά έντονα καθώς αύριο θα σχηματιστεί μια νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και θα ανοίξει για τους Ταύρους ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή με έμφαση στο καινούριο και για τους Σκορπιούς θα δώσει νέα διάσταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Δίδυμοι και Τοξότες με πρακτικά θέματα σας ωθεί να ασχοληθείτε η Σελήνη στον Ταύρο. Να βάλετε σε προτεραιότητα τη φυσική σας κατάσταση και υγεία αλλά και να οργανώσετε καλύτερα τα θέματα της δουλειάς. Από την άλλη σήμερα ίσως κάνετε κάποια επαφή ή μάθετε μια πληροφορία που να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και να επηρεάσει μια απόφαση σας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι η εβδομάδα ξεκινά με θετικούς οιωνούς και η Σελήνη στον Ταύρο σας ωθεί να δώσετε περισσότερη προσοχή στους στόχους σας, να τους συγκεκριμενοποιήσετε ώστε να αρχίσετε να τους υλοποιείτε σιγά σιγά.

Λέοντες και Υδροχόοι είναι μια πιο απαιτητική μέρα για σας και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα της καριέρας ή και της οικογένειας και του σπιτιού. Ενδέχεται να θελήσετε να κάνετε κάποια χωροταξική αλλαγή ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Παρθένοι και Ιχθύες η εβδομάδα ξεκινά με την ήπια επιρροή της Σελήνης από τον Ταύρο που βοηθά να είστε πιο επικοινωνιακοί αλλά και πιο δραστήριοι και διεκδικητικοί τόσο σε θέματα επαγγελματικών, σπουδών αλλά και καθημερινότητας. Σήμερα πιθανώς να μάθετε κάτι για την πορεία της καριέρας ή για ένα οικογενειακό θέμα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα ζώδια των δισεκατομμυριούχων

Τα 6 ζώδια που έχουν τάση να ερωτεύονται… χωρίς ανταπόκριση

Τα πιο «χαλαρά» και τα πιο εργατικά ζώδια