ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 18/3/21

Unsplash

Tο LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη κινείται στην πλέον αγαπημένη της θέση στον ζωδιακό στο ζώδιο του Ταύρου όλη την ημέρα και σχηματίζει κυρίως θετικές όψεις εξαγώνου με τους πλανήτες στους Ιχθύς κάνοντας την Πέμπτη μια σούπερ παραγωγική και σίγουρα πιο τυχερή ημέρα. Εκτός των άλλων έχουμε και μια αδύναμη μεν αλλά υποστηρικτική όψη εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που με κάποιο τρόπο αναζωπυρώνει τα πάθη μας, είναι εξαιρετική για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες και σχεδόν για την πλειονότητα των εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών. Όμως εξαιρετικά βοηθητική είναι αυτή η όψη, εκτός των οικονομικών και για τις προσωπικές και ερωτικές μας σχέσεις. Μας βοηθά να αποκτήσουμε πιο βαθιά κατανόηση της σχέσης ενώ τα συναισθήματα μας αποκτούν μεγαλύτερη ένταση.

Βέβαια, όπως σε όλα, υπάρχει και μια πλευρά λίγο πιο δύσκολη όταν ανακατεύεται ο Πλούτωνας ακόμη και σε θετικές όψεις. Είναι η ανάγκη του ελέγχου και την κτητικότητας που μπορεί να βλάψουν τη σχέση όπως και η ζήλια ή οι εμμονές. Ας προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αυτές τις εκδηλώσεις όμως και ας μείνουμε στη θετική προσέγγιση.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μπορεί να επωφεληθούν σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε θέματα αυτοφροντίδας.

Ταύροι και Σκορπιοί ίσως έχουν θετικότερες εξελίξεις από τις ερωτικές ή φιλικές τους σχέσεις.

Δίδυμοι και Τοξότες μια μέρα ενίσχυσης σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσουν τις ιδέες και τις σκέψεις τους αλλά και να έχουν θετική ανταπόκριση στις επαφές τους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Λέοντες και Υδροχόοι πρέπει να είναι λιτοί και πρακτικοί στην προσέγγιση τους σε θέματα καριέρας και οικογένειας. Θα είναι λίγο πιο απαιτητική η μέρα για εκείνους.

Παρθένοι και Ιχθύες έχουν ίσως την καλύτερη και πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για να προωθήσουν τα σχέδια τους αλλά και για να κάνουν νέες γνωριμίες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: