ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους

Pexels

Δεν ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Και κάτι που μπορεί ίσως να έχεις ήδη παρατηρήσει στη ζωή σου, είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, περιτριγυρίζεσαι συνήθως από ανθρώπους που έχουν κάτι κοινό: Ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια του αστρολογικού κύκλου.

Ορισμένα ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους χωρίς να προσπαθούν πολύ. Απολαμβάνουν την απόλυτη συμβατότητα, μόνο και μόνο επειδή τα ζώδια τους, μοιράζονται ίδιες αξίες και κοινά χαρακτηριστικά. Λοιπόν, τι περιμένεις; Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις ποια είναι τα perfect matches του ζωδιακού κύκλου.

Τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους Pexels

1. Υδροχόος και Δίδυμοι

Τόσο οι Δίδυμοι, όσο και οι Υδροχόοι είναι ζώδια του αέρα. Το ελεύθερο πνεύμα κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον των αντίστοιχων συντρόφων τους. Αυτοί οι δύο θα έχουν επίσης πολλά για να συζητήσουν, καθώς και οι δύο ασχολούνται με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και τους αρέσει να αναλύουν κριτικά την κοινωνία. Η φιλία είναι επίσης πολύ σημαντική και για τους δύο στη σχέση, ενώ και οι δύο θα είναι απόλυτα ειλικρινείς, ακόμα και όταν πονάει.

2. Λέων και Τοξότης

Ο Λέων και ο Τοξότης είναι ζώδια της φωτιάς, που έχουν μια εγγενή ανάγκη για ενθουσιασμό και συγκίνηση στην καθημερινότητά τους. Καθώς τα χαρακτηριστικά του Λέοντα και του Τοξότη είναι αρκετά παρόμοια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μπαίνουν στη λίστα με τα πιο ταιριαστά ζώδια. Και οι δύο έλκονται από τη ζωντάνια της προσωπικότητας του άλλου, ενώ τίποτα δεν μπορεί να είναι ποτέ βαρετό με αυτούς τους δύο.

3. Παρθένος και Ταύρος

Τόσο ο Παρθένος, όσο και ο Ταύρος αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της γης. Και οι δυο τείνουν να προχωρούν αργά στις σχέσεις και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανθίσει η σύνδεσή τους. Ωστόσο, φροντίζουν άριστα ο ένας τον άλλον, όσο είναι μαζί. Ο Παρθένος και ο Ταύρος θα μοιραστούν τις δουλειές του σπιτιού, θα ακούσουν ο ένας τον άλλον και θα στηρίξει ο ένας τον άλλο στις επαγγελματικές φιλοδοξίες και την προσωπική ανάπτυξη. Και οι δύο, αναγνωρίζουν ότι τίποτα καλό δεν έρχεται εύκολα και είναι απολύτως έτοιμοι να εργαστούν σκληρά για να διατηρήσουν τη δύναμη της σχέσης τους.

4. Καρκίνος και Ιχθύς

Όταν ο Καρκίνος και οι Ιχθύες συναντηθούν, το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια ουράνια ένωση δύο ψυχών που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Η σχέση Καρκίνου και  Ιχθύων, βασίζεται σε μια στιγμιαία έλξη και ταύτιση ψυχής και πνεύματος. Έχουν τον ίδιο συναισθηματικό πλούτο, κάτι που βοηθάει απίστευτα στην ανάπτυξη της σχέσης τους. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά, ίσως και καλύτερα απ’ ό,τι ο καθένας τον εαυτό του ξεχωριστά. 

5. Ζυγός και Δίδυμοι

Ο Ζυγός και οι Δίδυμοι κάνουν ένα από τα καλύτερα ζευγάρια. Αυτά τα δύο ζώδια, απολαμβάνουν εξίσου την κοινωνική ζωή και τα ταξίδια, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο με ελεύθερο πνεύμα που του αρέσει να ακολουθεί τα ένστικτά του σε όλες τις πτυχές της ζωής. Έτσι, ο πιο «μαζεμένος» και δίκαιος Ζυγός, είναι ιδανικός σύντροφος για αυτούς.

6. Κριός και Τοξότης

Ο Κριός και ο Τοξότης είναι επίσης από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου. Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς, μοιράζονται το κοινό πάθος, υψηλά επίπεδα ενέργειας και είναι πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και εμπειρίες.

7. Αιγόκερως και Ταύρος

Ο Αιγόκερως και ο Ταύρος μοιράζονται μια αρμονική σχέση. Κανένας από τους δύο δεν φοβάται να αφιερώσει χρόνο για να επιτύχει τους στόχους του, και είναι το ίδιο προσγειωμένοι. Αυτοί οι δύο έλκονται με έναν γήινο, αισθησιακό τρόπο, που είναι ουσιαστικά ασυναγώνιστος. Παρόμοια ιδανικά, ενδιαφέροντα και επίπεδα δέσμευσης, κάνουν αυτά τα δύο ζώδια, ακόμα πιο συμβατά.

8. Σκορπιός και Λέων

Παρόλο που και τα δύο ζώδια θέλουν να είναι «αρχηγοί», το κάνουν με διαφορετικούς τρόπους. Αυτή η αμοιβαία επιθυμία μπορεί να προκαλέσει αναταραχές σε μια κατά τα άλλα σταθερή και ομαλή σχέση. Αυτός ο συνδυασμός νερού-φωτιάς, έχει τη δύναμη να ακυρώνει ο ένας τις επιρροές του άλλου. Από την άλλη, θα λύσουν γρήγορα τις διαφορές τους, αρκεί να μπορούν να κρατήσουν τον εγωισμό τους σε απόσταση και να βάλουν σε προτεραιότητα τη σχέση τους. Είναι από τα λίγα ζευγάρια ζωδίων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα του «τα αντίθετα έλκονται».

9. Ταύρος και Καρκίνος

Ο Καρκίνος και ο Ταύρος θεωρούνται ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου και για καλό λόγο! Δημιουργούν μια σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την εγγύτητα και τις κοινές αξίες και που εκδηλώνεται με πολύ συναισθηματικό τρόπο. Και οι δύο είναι προσανατολισμένοι στην οικογένεια και η φροντίδα των αγαπημένων τους είναι στο αίμα τους. Μαζί, μπορούν να δημιουργήσουν μια αρμονική και χαρούμενη φωλιά αγάπης.